Hösttrender 2008

Vi har snappat upp de populäraste makeup-lookerna direkt från höstvisningarna för 2008. Vilken är din favorit.

Chokladnyanser
Dämpade dova nyanser i chokladbrunt, dimgrått och grålila har synts hos Fendi, Giorgio Armani och Vera Wang. Börja med en matt skugga över hela ögonlocket och sudda ögonskuggan utifrån och in, ända upp till ögonbrynet. Markera med en mörkare skugga i globlinjen.

#IMG2-R#Guldgult
Allt från glittrande guld till knalliga gula nyanser har synts på catwalken hos Chanel, Marc Jacobs, Anna Sui och Nina Ricci. Lätt en matt neutral skugga på hela ögonlocket. Applicera den guldfärgade ögonskuggan i ögats ytterkant och jobba inåt till ögonvrån. Sota med en svart skugga i globlinjen och rama in ögonen med en svart kajalpenna. Avsluta med två lager mascara.

Gotiskt
Höstens mest spöklika look är den gotiska stilen med 20-tals influenser. Svart makeup med vampyrrött läppstift. Trenden har synts hos Chloé, Balenciaga och Viktor & Rolf. Sota ögonen med en svart puderskugga, sudda en kajalpenna kring ögonfransraden och avsluta med mascara. Markera läppkonturen med en läppenna och måla läpparna med ett vinrött läppstift.

Markerade bryn
Breda ögonbryn, långa fransar, markerade ögon och naturella läppar syntes på visningar för Gucci, Versace och Christian Dior. Markera brynen med ögonbrynsskugga med snedskuren pensel. Applicera en metallic-svart ögonskugga, eyeliner och flera lager mascara.

Gucci hösten 2008

Gucci hösten 2008

Gula toner från Chanel hösten 2008

Gula toner från Chanel hösten 2008

[email protected]

2008-08-28 07:47:00

Publicerad: 28 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp