Plastik på burk

Akademiklinikens nya hudvårdsserie är ett komplett program av medicinska hudvårdsprodukter som utvecklats efter två intensiva år av forskning. improveme har testat några av produkterna.

Mätta huden med Akademikliniken Pure Antioxidant Crème som är en dag- och/eller nattcrème som ger maximalt med fukt. Den är silkeslen i konsistensen och lägger sig som en tunn hinna på huden. Produkten är fullmatad med ingredienser som C- och E-vitamin, magnesium och zink samt grönt, rött och vitt te som alla är effektiva antioxidanter. Den fräscha rosafärgade crèmen skyddar huden mot föroreningar och mot den uttorkande effekt som vind, sol, stress och trötthet har. Cremén fungerar bra under makeup och är inte för fet. För den som gillar produkter med parfym är denna inte att rekommendera då den inte luktar något alls.
Betyg: 3/5

Trötta och svullna ögon kan svalka sig med Akademikliniken Pure Effect Eyes. Cremén är  lättabsorberad och oparfymerad. Den innehåller ingredienser som gör att kollagenet i huden återuppbyggs. Mörka ringar och svullnader minskar med hjälp av ruscogenine och teobroma kakaoextrakt, medan rosenextrakt jämnar ut fina linjer. Produkten är dryg och räcker länge. Den kan användas morgon och kväll.
Betyg: 4/5

Denna aprikosfärgade gelé är idealisk för torr hud. Akademikliniken Pure Lift Serum kan användas morgon och kväll för att öka fukt och spänst, perfekt kalla höstdagar när huden blir extra fnasig. Applicera två pumptag på rengjord hud, över ansikte och hals.
Betyg: 4/5

Bildspel: Plastik på burk

Bildspel: Plastik på burk

[email protected]

2008-08-28 10:41:00

Publicerad: 28 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp