Så får du pigga ögon

Slipp mörka ringar under ögonen med rätt produkter.

1. Burt's Bees Royal Jelly Eye Cream är en sällsynt och värdefull blandning av vitaminer, mineraler och växthormoner som bina producerar exklusivt för sin drottning. Här är den blandad med lugnande aloe vera gel, aprikoskärnolja och E-vitamin för att skapa en närande behandling för ömtålig hud runt ögonen.Tillsammans hjälper dessa ingredienser till att minimera fina linjer och rynkor medan den minskar påsar under ögonen.
299 kronor, Eleven.se

2. Too Faced Mineral Water Eye Brightener är en uppfräschande ögonpenna. Färgen passar nästan alla och tillför en inre glöd för att avlägsna mörka ringar. Produktens exklusiva formula motverkar svullenhet, förbättrar hudens elasticitet, samtidigt som det ger den perfekta grunden för alla typer av make-up.
179 kronor, Eleven.se

3. Smashbox Photo Op Under Eye Brightener gör omedelbart huden ljusare under ögonen, samtidigt som den fuktar huden och gör den redo för applicering av concealer. Den innehåller många hudvårdande ingredienser också, som vitamin C, rödvinsextrakt, peptider och marint collagen, för att hjälpa till att minimera fina linjer och små rynkor.
240 kronor, Eleven.se

4. All cover mix, är Make Up stores storsäljare. Produkten fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten. Gul neutraliserar röda partier, orange neutraliserar blåa toner och beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken.
255 kronor, Make Up Store

5. Pure Effect Eyes är en ögoncrème med antirynkeffekt med en unik lätt konsistens. Produkten arbetar med att reparera och jämna ut linjer. Mörka ringar och svullnader minskas med hjälp av ruscogenine och teobroma kakaoextrakt.
15 ml, 600 kronor, Akademikliniken

Bildspel: Så får du pigga ögon

Bildspel: Så får du pigga ögon

[email protected]

2008-09-09 08:48:00

Publicerad: 9 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp