Fixa snygga bryn

I Sverige fixar 3 av 4 kvinnor sina ögonbryn. Dagens skönhetsideal uppnås bäst med att bevara ansiktets naturlighet och göra det bästa möjliga av det. Det gäller också för ögonbrynen.

I höst ska brynen vara breda, men under kontroll och välplockade.
-Det som är inne just nu är att ögonbrynen ska vara breda men kontrollerade. De små hår som sitter under ögonbrynet ska tas bort men den naturliga formen behållas, säger makeup- artisten Dennis Knudsen.

Pincetten är fortfarande det vanligaste verktyget,
men en ny produkt har landat på marknaden.
Veet har satsat på ett hårborttagningsvax för ansiktet som är framtagen för att underlätta trimningen av ögonbryn. Vaxet ska göra det enklare att forma snygga bryn, eftersom även de små ljusare håren försvinner som man kanske inte ser själv. Metoden är skonsam och inte lika kostsamt som på salong.

Veet Hårborttagningsvax för ansiktet är framtagen för användning på ögonbryn, överläpp och haka. Vaxet finns i en lättanvänd tub med precisionsstick som gör det smidigt att applicera vaxet exakt där man vill. Produkten är speciellt utvecklat för den känsliga huden i ansiktet och innehåller Aloe Vera och kan enkelt tvättas av med vatten.

Vaxet värms upp genom att tuben läggs i en kopp med varmt kranvatten. Det säljs i tuber på 15ml, det räcker till mer än 25 behandlingar. Kostar cirka 118 kr i butik.

* 3500 kvinnor i norden deltog i undersökningen som är utförd av Enalyzer Survey Solution.

Bildspel: Fixa snygga bryn

Bildspel: Fixa snygga bryn

[email protected]

2008-09-20 09:28:00

Publicerad: 20 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp