Sparkling Seduction

The Body Shops säsongslook är inspirerad av ett harmoniskt paradis som sätter en skön snurr på din naturliga glamor. Diskret skimmer och dramatiska ögon med vågade skuggor kompletteras med nakna matta läppar.

Många av produkterna i serien innehåller fuktighetsbevarande marulaolja från Namibia. Oljan hjälper till att vårda och mjukgöra huden. Denna Community Trade- producerade serie pryder ditt ansikte samtidigt som andra människor kan dra fördel av rättvis handel.

Sparkle eye palette
Finns i två paletter som innehåller fem härliga ögonskuggor. De tropiska nyanserna pryds av ett präglat motiv. Välj mellan guldigt och grönt eller en mer vågat variant av silver, rosa och blått.
Pris: 295 kronor

Sparkle lip gloss
Två neutrala gloss som ger en oskylig look med ett tillskott av glimmer. Välj mellan ett rosa glans, eller ett mer gyllene rosa gloss med guldskimmer.
Pris: 185 kronor

Sparkle & skimmer powder puff

Ett mjukt puder med pärlemorskimmer till ditt ansikte, dekolletage och kropp. Pudret kommer i en smart och vacker förpackning med inbyggd puderpuff som gör det smidigt att ta med.
Pris: 290 kronor

Sparkle roller ball

En modern tolkning av ett klassiskt 70-talskoncept -en highlighter i roll-on-förpakcning. De skimrande nyanserna ger lite extra glitter varhelst du vill ha det.
Pris: 140 kronor


* Serien finns i butik den 7 november

Bildspel: Sparkling Seduction

Bildspel: Sparkling Seduction

[email protected]

2008-10-10 08:54:00

Publicerad: 10 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp