Tid för fest

Äntligen är tiden inne för att få vara med sina vänner och familj. Att få vara ledig och gå på fest och få lov att klä upp sig och känna sig fin i vinterrusket! Det är inte en lätt uppgift men med rätt känsla kan man komma långt. Vi svenskar är överlag fega när det kommer till att få lov att vara fina men runt jul och nyår är det verkligen läge att slå på stora trumman!

Lyxiga tyger och sexiga modeller

  I år har jag fastnat för den traditionella cocktailkänslan! Här hittar man glansiga material, lyxiga tyger och sexiga modeller. Det passar perfekt för nyårsfesten och du har möjlighet att känna dig kvinnlig och sexig. Färger som svart, midnattsblå, burgundy samt aubergine passar lika bra i klädväg som i makeup!

Passa på att sota ögonen och välj en neutral läppfärg. Den ultimata looken får du genom att till det dra tillbaka håret hårt och gör en tajt knut i nacken. Det ger en sexig och kaxig look som är enkel att uppnå. Och som håller lika bra hela kvällen igenom.

Tänk på ögonmakeupen

  Tänk på att öva på ögonmakeupen ett par gånger innan det är dags att göra sig i ordning för själva festen. Det blir lätt fel första gången och du vill inte se ut som en panda. Välj hellre en mörkbrun skugga än en svart och är du sugen på metallisk känsla välj brons snarare än silvergrå. Brons ger varmare känsla och ser bättre ut.

Slickat men inte fett

  Håret ska kännas slickat men inte fett. Använd mousse för stadga och föna håret torrt i rätt riktning. Tänk på att föna nackhåret uppåt. Snurra håret och fäst det tajt i en knut med hjälp av små hårnålar. Avsluta med ett glansspray så känns håret friskt och fräscht! För det lilla extra, knyt en rosett av svart sidenband runt knuten, resultatet blir damigt, strikt men sexigt.

Sen är det bara att göra succé på festen! Tänk bara varannan vatten och att
kolla av läget i spegeln lite då och då.

God Jul och Gott nytt År!

Bildspel: Tid för fest

Bildspel: Tid för fest

skonhetsrad@improveme.se

2007-12-08 18:31:00

Publicerad: 8 december 2007

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige