Angelina är opererad

Efter sin graviditet är Angelina Jolie snyggare än någonsin.
Nu uppges det att plastikkirurgi ligger bakom den närmast magiska förvandlingen.

Angelina Jolie har rasat i vikt sedan sin tvillinggraviditet i somras. När hon kom till premiären av “The Changeling“ var Angelina lika smal som innan graviditeten, rapporterar Aftonbladet.

Ett mirakel om man frågar läkare. Men enligt en initierad källa till tidningen Star beror förvandlingen på att Angelina har tagit hjälp av kosmetisk kirurgi.
-Hon tycker inte om att prata om det eller medge det, men Angie har berättat för några vänner att hon gjort en “mommy tuck“. Hon gillar hur det låter bättre än “tummy tuck“.

Jan Jernbeck, plastikkirurg vid Akademikliniken i Stockholm och medlem i improveme.se:s skönhetsråd, förklarar vad ingreppet innebär:

-En “tummy tuck“ är en typ av bukplastik. Man plattar helt enkelt till magen efter graviditeten. Man återställer bukväggen och bukmusklerna och tar bort eventuell överskottshud. Snittet ligger vid blygdbenet så att det döljs av en bikini.

Den 33-åriga skådespelerskan födde tvillingarna Knox Leon och Vivienne Marcheline i juli. Stjärnan har tidigare menat att den hastiga viktnedgången beror på amningen.

Bildspel: Angelina är opererad

Bildspel: Angelina är opererad

[email protected]

2008-10-19 11:30:00

Publicerad: 19 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp