“Nej till plastik“

Justin Timberlakes flickvän är rädd för att åldras. Men hon tänker inte ta till kniven.

Skådespelerskan Jessica Biel är bara 26 år gammal. Men i Hollywood är skönhet och ungdomlighet allt, och stjärnan har redan börjat oroa sig för hur hennes utseende kommer att förändras.
 
-Jag känner att mina knän börjar förändras. Varför får jag plötsligt ont när jag springer på löpbandet? Vad är det som händer med korsryggen när jag vaknar? Jag känner bara förändringar, berättar hon i brittiska Marie Claire.
 
Stjärnan erkänner att hon även har en “fåfäng oro“ för hur hon kommer att se ut när hon blir äldre.
-Jag tycker det är sjukt läskigt att se en bild på min mormor när hon var en ung kvinna och se hur hon ser ut nu, berättar Jessica. Jag vet inte (hur jag ska hantera det) -det är nog bäst att jag tar reda på det!
 
Skönhetsoperationer är i alla fall inte ett alternativ aktrisen kan tänka sig.
-Jag är väldigt rädd för skalpeller i mitt ansikte. Det skrämmer mig något otroligt. Jag skulle hellre ha rynkor än att bli helt sönderskuren, säger hon.
 
Några planer på att gifta sig eller skaffa barn tillsammans med pojkvännen Justin Timberlake har hon inte heller. I alla fall inte inom den närmaste tiden.
-Jag har så många väninnor som gifter sig och skaffar barn, och de vill att jag också ska göra det. Jag bara: “Neej!“ Jag vägrar, säger Jessica Biel.

Bildspel: “Nej till plastik“

Bildspel: “Nej till plastik“

[email protected]

2008-10-29 08:44:00

Publicerad: 29 oktober 2008

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip