En doft av Porsche

Du som har lite designkoll vet säkert att du numera kan inreda bland annat ditt kök med utrustning från Porsche Design. Samma känsla för kvalitet, design och lyx som finns i bilarna genomsyrar designteamet bakom Porsche Design.

När de bestämde sig för att släppa sin första doft hade de en filosofi bakom vad som skulle vara utmärkande för deras doft:
”En doft som bär Porsche Designs luxuösa signatur, inspirerad av den kraftfulla Porschefilosofin, i fas med den moderna konsumentens begär efter design”.

Den perfekta doften -The Essence – är en friskt aromatisk, träig doft. Den öppnar friskt med arktiska noter mixat med en. Svartpeppar och sibirisk tall ger en aromatisk mellannot, som övergår i en träig bas mixad med rökelse. Kall och varm. Naturell och urbaniserad. Sammansmältande och lugnande. Easy-to-wear.

Flakongen är skapad ur kontraster. Kyla – glaciärblått frostat glas. Värme – djup svart borstad metall. Blått för friskhet. Svart för styrka. Blått för lätthet. Svart för täthet. Blått för naturlighet. Svart för urbanisering.

Porsche Design The Essence finns som Edt från 495 kr med tillhörande After Shave, Hair & Body Shampoo och Deo Stick. The Essence från Porsche Design lanseras under oktober i utvalda kosmetikabutiker och på www.grooming.se.

Bildspel: En doft av Porsche

Bildspel: En doft av Porsche

[email protected]

2008-11-05 10:06:00

Publicerad: 5 november 2008

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip