Fixa Bevvan-sminket

Nya Beverly Hills-stjärnan Jessica Stroup är alltid snyggt sminkad både till vardags och till fest. Låt dig inspireras av den 22-åriga skådespelerskan och låna hennes festsminkning till nästa galej.

Jessica Stroup har fin lyster i huden. Det är lättfixat med id:s mineralpuder som är foundation och puder i ett. Pudret ger en härlig glow samtidigt som det täcker ojämnheter. Därefter applicerar du lite solpuder på kindben och panna. Bäst resultat får du med en solfjädersborste, men var sparsam med mängden. För mycket solpuder ger ett målat intryck.

Skådespelerskan är duktig på att framhäva sina isblå ögon med hjälp av varma ögonskuggor i choklad, guld och beige. Börja med en ljusare skugga på hela ögonlocket och fortsätt med en mörkare nyans. Sudda ut alla skarvar. Därefter målar du en linje på insidan av ögat och fäster lösa singelfransar på ögats yttre fransar. Applicera generösa lager maskara och avsluta med lite brynfix för att hålla ögonbrynen på plats. Eftersom ögonen får mycket fokus bör du välja ett matt neutralt läppstift.

Tips på produkter
1. i.d mineralpuder 410 kronor
2. Smashbox solfjädersborste, cirkapris 160 kronor
3 & 4. Högpigmenterad ögonskugga från Make up Store, 130 kronor styck
5. Singelfransar från FACE Stockholm, cirkapris. 100 kronor

Bildspel: Fixa Bevvan-sminket

Bildspel: Fixa Bevvan-sminket

elina.hasslund@improveme.se

2008-11-20 13:59:00

Publicerad: 20 november 2008

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige