Ser yngre ut än dottern

Priscilla Presley, 63,har genomgått ett stort antal kirurgiska ingrepp. Nu avslöjas varför:
– Hon står inte ut med att dottern ser yngre än hon själv.

Priscilla Presley tillhör kändisvärldens mer plastikopererade personligheter. Under årens lopp har hon gjort ett större antal plastikoperationer, varav flera ansiktslyft. Till detta kommer åtskilliga kosmetiska injektionsbehandlingar med både Botox och Restylane.

Anledningen till den närmast desperata längtan över att bevara sitt ungdomliga yttre har hitills varit okänd -men nu berättar en vän till familjen sanningen. Det pågår en skönhetskamp inom familjen.
-Priscilla har mycket svårt att se sin unga vackra dotter. Hon står inte ut med att Lisa-Maria ser yngre ut än hon själv.

#IMG2-R#Lisa-Maria Presley, 40, har brottats med en rad problem under sin uppväxt. Efter pappan Elvis bortgång ärvde hon och hennes mamma en enorm förmögenhet. Men Lisa-Maria led av depression, övervikt och har stundtals hamnat i drogmissbruk.

Att mamma Priscilla, som är 23 år äldre, nu försöker slå dottern i ungdomlighet tyder på att problemen i familjen Presley fortsätter.

Frågan är hur länge Priscilla kommer att leda skönhetskampen. Det är ingen lek att trolla bort över 30 år med hjälp av kosmetiska ingrepp.

Bildspel: Ser yngre ut än dottern

Bildspel: Ser yngre ut än dottern

Priscilla och Elvis när det begav sig.

Priscilla och Elvis när det begav sig.

[email protected]

2008-12-19 12:04:00

Publicerad: 19 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp