Het som Megan Fox

Transformers-snyggingen Megan Fox, 22, misslyckas aldrig med sminket. Låt dig inspireras av hennes galamakeup.

Utgångspunken för att skapa lyster i huden är att hitta rätt skala. Varma eller kalla sminktoner som smälter in i hyn samt att hitta färger som ger läpparna och ögonen intensitet. Att välja fel toner kan få motsatt effekt, det vill säga att man förlorar kontrasten.

Megan Fox har en gyllene hudton
som går åt det rosa hållet och det enklaste sättet att hitta rätt nyans är att alltid testa foundation, puder och concealer på käklinjen. Sommarbrännan kan förvilla och göra att man väljer varma färger, men undertonen förändras aldrig så oavsett bör du välja en produkt med kall underton.

När det gäller ögonskuggor, rouge och läppstift är det annorlunda.
Trots att hudens underton är kall kan varma nyanser vara det som passar bäst.

Megan gillar sotade ögon
och då behövs en basskugga, en mörk skugga och en kajalpenna. Applicera skuggorna från ögonfransarna och fortsätt upp till brynen. Färgen ska vara mest intensiv längs framkanten. Tona och sudda ut skuggorna väl. Därefter drar du en jämn linje längs franskanten och i ögats innerkant. Avsluta med generösa lager volym-mascara.

Till hennes porslinshy passar det varma rouget i korall perfekt. Det framhäver hennes isblå ögon på ett vackert sätt. Och med ett härligt rosa läppglans på läpparna binds hela sminkningen samman.

Bildspel: Het som Megan Fox

Bildspel: Het som Megan Fox

[email protected]

2009-01-12 13:42:00

Publicerad: 12 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp