“Jag älskar mina bröst“

Sångerskan berättar för improveme.se om sin största förebild, och en mindre populär pottfrisyr

Ni kanske känner igen hennes efternamn. Vanessa Falk, 23,  är dotter till musikproducenten Christian Falk. Men hon har högre ambitioner än att bara vara någons dotter. Vanessa har precis avslutat en Afrika-turné med bland annat Adam Tensta, och jobbar för fullt på kommande platta. Hon tog en snabb paus, för att snacka skönhet och lite annat.

Du har världens längsta och finaste hår, hur håller du det fräscht?
-Är det dumt att säga att det verkligen inte är fräscht? Hehe. Nej, men jag är välsignad med världens bästa hår. Tjockt och så växer det som fan. Jag har färgat och blekt som bara den. Men jag tvättar inte håret mer än vad som verkligen behövs, och ibland använder jag ett nattserum från Kérastase. Som ett leave in balsam.

#IMG2-R# Har du haft riktigt kort hår någon gång?
-Ja, för ungefär ett och ett halvt år sedan klippte jag av det till axlarna. Och när jag var sex år, så klippte mamma pottfrilla på mig. Mindre populärt just då, men det var väldigt sött!

Du jobbar som artist, och står med andra ord på scen lite då och då. Hur fixar du dig inför ett gig?
-Det är väldigt olika. Jag gillar det naturliga, annars känner jag mig bara för tillgjord -och det gör mig osäker. Men även fast jag ska se naturlig ut, betyder inte att det tar 10 minuter för mig att göra i ordning mig. Jag behöver också tid. Nu när jag var i Afrika, väckte de mig en halvtimma före spelning -så det var bara att hoppa i kläderna och störta iväg. Men det är sånt som händer.

Vem ser du upp till i musikbranschen?
Robyn är helt klart min största förebild. Hon har sin stil och sticker ut. Det finns ingen som Robyn helt enkelt.

Vem i Sverige tycker du behöver en riktig makeover?
-Haha! E-type såklart.

Varför då?
-Behöver jag verkligen motivera det?

Nej. Kanske inte. Vad kommer du köra på för looks 2009?
-Jag kommer vara mig själv, som alltid. Ena dagen ser jag ut som kvinnligheten själv och nästa dag ser jag ut som en kille. Det är verkligen en svår fråga att svara på när man fryser ihjäl och sitter med alla möjliga tjocka tröjor på sig.

Hur håller du dig pigg och fräsch under vintern?
-Jag dricker färskpressad citron och Apelsinjuice varje morgon, och sen har jag mitt favvothé som jag dricker varje morgon: varmt vatten med mynta och massor av citron och honung. Varmt vatten med färsk ingefära och honung är också en favorit. Jag skippar alkoholen, och försöker gå upp innan solen går ner. Haha!

Tränar du något?
-Jag går promenader. Man måste röra på sig när det blir mörkt ute så snabbt. Sedan så dansar jag loss hemma. Och så har jag sex. Det är den bästa träningen.

Har du gjort några plastikoperationer?
-Nej. Jag älskar mina bröst. Men efter lite amning och sådant så är ingenting omöjligt.

Foto: Marguerite Seger

Bildspel: “Jag älskar mina bröst“

Bildspel: “Jag älskar mina bröst“

Vanessa Falk

Vanessa Falk

[email protected]

2009-01-12 14:06:00

Publicerad: 12 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp