Hon fixade brösten

Den uppmärksammade komikern Hanna Wilenius är inte den som hymlar.
Efter sin graviditet valde hon att förstora sina bröst. 
– Jag ville mest återuppbygga dem, berättar hon.

Hanna Wilenius, 31, är superaktuell som komiker i Kanal 5:s stora satsning “Ballar av stål“. Bland annat blev det stort ståhej när hon sprutade vatten på statsminister Fredrik Reinfeldt under en biopremiär. Vi ställde henne mot väggen för att ta reda på vilka skönhetsoperationer hon gjort -och hur hon förbereder sig inför en tv-inspelning.

Du står ständigt framför kameran, vad försöker du tänka på innan?
-Det viktigaste är att slappna av, och vända den finaste sidan till, haha! Jag sminkar mig oftast själv, och då kör jag på mycket sotning och fokus på ögonen. Ögonsmink är kul tycker jag. Jag har blivit sminkad av många Make up artister, och det känns som att de går efter en mall som inte nödvändigtvis är det bästa för alla. Så jag fixar det bäst själv helt enkelt.

Du har testat på både blont och brunt hår, vilket har känts bäst?
-Jag trivdes bra i brunt, men håller på att bli blondare igen. Jag saknar min vilda och blonda sida, haha!

#IMG2-R#Du blev stämd när du sprutade vatten på Fredrik Reinfeldt, vad hände sedan?
-Det blev rättegång och jag blev dömd till dagsböter. Det var faktiskt inte han som anmälde mig, han verkar vara ganska okej med hela grejen. Han sade att han förstod att det var ett skämt, och så fick han en ursäkt av SVT. Det var väl mer mediehanteringen som var värst, tror jag.

I programmet driver du med en rad olika kändisar, vem har varit roligast att skoja med?
-Dig! Haha! Nej, men du var helt normal och vass! Nej, men roligast var nog Carola. Jag fick Carola att sjunga sjörövarlåtar och så fnittrade hon till och kramade om mig när jag sprutade vatten på henne. Så det blev ingen Reinfeldt-historia direkt.

Vilken kändis skulle du vilja göra en make over på?
-Åh, va svårt! Britney Spears, när hon kör på läppstiftet och sina fula extensions. Då vill man bara ta hand om henne. Haha!

Vem skulle du vilja byta utseende med för en dag?
-Jag vet inte, gud. Det varierar ju. Så fort man ser en snygg kvinna i en film så vill man se ut som den personen. Men Jessica Simpson och Jennifer Aniston är två favoriter.

Vilka är dina tre skönhetsmåsten?
-Ögonbrynspenna, mineralpuder och hårprodukter i massor. Jag har hemmet fullt av produkter. Det är nog min största last.

Har du gjort några skönhetsoperationer?
-Ja, jag har fixat brösten. Men jag har även ammat ett år, så det var väl mest för att återuppbygga. Men jag står för det, no problems. Lipolys är något jag testat också. Det är en metod som tar bort fettceller permanent. Istället för fettsugning, kan man säga, men på ett naturligt sätt då man kissar ut fettet. Dock är det inte tillåtet i Sverige, så jag gjorde det i Finland.

Vilken sminktrend kör du på 2009?
-Jag följer inte trender i sminket. Jag hoppar aldrig på olika färger och sådant. Jag sminkar mig efter humör helt enkelt.

Bildspel: Hon fixade brösten

Bildspel: Hon fixade brösten

Hanna Wilenius

Hanna Wilenius

[email protected]

2009-01-20 15:29:00

Publicerad: 20 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp