Ett lyft på semestern?

Ett lyft under semestern?
Ja, det är en trend som danskarna allt mer uppskattar.

Fler och fler danskar kombinerar semestern med en skönhetsoperation, berättar Politiken. Men tänk dig för innan du kastar dig ut i en resa för större bröst, bättre syn eller plattare mage i Thailand eller Polen, skriver tidningen och kommer med goda råd.

För de flesta brukar semestern göra underverk för utseendet, men intresset för att kombinera den med en skönhetsbehandling eller kirurgi växer. Det berättar Atef El-Kher, som är direktör för KirurgiRejser, där kirurgiska ingrepp är en del av paketresan. Här erbjuds både ögonoperationer, kosmetisk plastikkirurgi och fetmaoperationer i en rad länder utanför Danmarks gränser och sedan 2004 har de skickat fler än 10 000 danskar under kniven i utlandet. ¨

Bland kvinnor är det populärast med nya bröst medan männen reser iväg för att komma hem igen med mera hår på huvudet. Vanligast är resor till närliggande destinationer som Polen, Tyskland, Belgien och Turkiet, men också Thaliand lockar. Där råder dock tidningen att se upp eftersom transporterna är långa och garantierna osäkra.

Bildspel: Ett lyft på semestern?

Bildspel: Ett lyft på semestern?

[email protected]

2009-02-03 07:48:00

Publicerad: 3 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp