Härliga herrdofter

Kryddigt och pikant eller träigt och blommigt? Välj den doft som passar din personlighet.

Ed Hardy for Men by Christian Audigier
Don Ed Hardy är mest känd som den moderna tatuerarkonstens gudfader. Tillsammans med den kände designern Christian Audiger lever den vidare som ett av de coolaste T-shirtmärkena på marknaden. Numera kan du även dofta Ed Hardy.

Ed Hardy for Men
by Christian Audigier är en fräsch och sexig doft som mixar italiensk bergamott, mint julep akord och mysk. Parfymören Olivier Gillotin beskriver doften som en “tatuerad träig blomma“. En perfekt kvällsdoft som även höjer statusen på ditt badrumskåp!

Ed Hardy for Men Edt kostar från 495 kr och finns hos utvalda kosmetikabutiker och på www.grooming.se.

ZIRH Ikon Edt
Skapad för den extraordinäre mannen, han med drivkraft, sexig utstrålning och attraktionskraft. ZIRH Ikon Edt är en maskulin doft som mixar träslag med rökelse och kryddor. En oberoende krispig toppnot med pikant citron och en kryddig blandning av kardemumma, Davanablomma från Indien (släkt med malört) och ingefära.

Stark mellannot som skapar intrig med en blandning av irisrot och klippros. Mustig basnot som rundar av doften med rökelse och patchouli. Cederträ och vetiver tillägger distinkta maskulina kvaliteter medan flytande bärnsten lindar in denna doft till en bestående karaktär.

ZIRH Ikon är nya doften från det amerikanska hudvårdsmärket för män och lanseras som Edt med tillhörande deostick och shower gel.

Doften finns i utvalda kosmetikabutiker och på www.grooming.se.

Bildspel: Härliga herrdofter

Bildspel: Härliga herrdofter

[email protected]

2009-03-03 08:52:00

Publicerad: 3 mars 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp