Intervju Viktor Frisk

improveme.se

Han driver en av Sveriges största manliga modebloggar – och nu har han börjat blogga på improveme.se. Vem pratar vi om? Viktor Frisk, naturligtvis! Vi passade på att välkomna honom med en intervju.

Viktor Frisk är en av Sveriges största manliga modebloggare. Nu har han gått över till improveme.se, så vi passar på att lära känna honom lite bättre. Nedan kan du läsa om Viktors träningsvanor, favoritprodukter och hur han egentligen får till sin eftertraktade frisyr.

Varför bestämde du dig för att börja blogga på improveme.se?
-Jag fick en förfrågan om att börja blogga hos er för några månader sedan och känner att min typ av blogg skulle passa bra under portalen.

Beskriv en typisk dag i Viktor Frisks liv.
-Ingen dag är den andra lik. Jag går upp, kollar ut genom fönstret kollar efter vilka kläder som skulle passa just för dagen. Gör mig klar, väljer skor och går till bussen. Jag åker till skolan som ligger ungefär en halvtimme ifrån där jag bor, tar dagen som den kommer drar ut på stan efter skolan kollar in de senaste inom modet, hänger med massa polare eller bara ligger hemma och slappar med en bra bok.
Som jag sa ingen dag är den andra lik, och det vore bra tråkigt annars, eller hur?

Hur gör du för att hålla dig i form?
-Dricker mycket vatten, lägger mig i tid och försöker få en balans i livet. Där ljög jag så jag nästan trodde på mig själv! Nej men jag försöker iallafall käka bra mat, träna regelbundet och få mycket sömn. Allt går framåt men även jag har svackor. Mina tips är iallafall att äta rätt, sova mycket och dricka mycket vatten!

Hur mycket tänker du på din kost?

-Jag tänker på kosten, självklart. Men sen kan det bli ibland att jag också käkar skräpmat och unnar mig saker! Men jag tänker på kosten varje gång jag stoppar i mig något. Fan klart man ska kunna trycka i sig lite skräp ibland, det gäller ju att leva samtidigt som man hittar balansen.

Vilken är din största last?
-Skolan. Jag håller på med så mycket annat som tar min tid och framför allt mitt intresse! Så det har lätt blivit så att skolan hamnat lite på sidan, men jag försöker göra mitt bästa och alltid hänga med. Men jag skulle säga att har man inget större intresse så blir det tråkigt. Det är min största last just nu.

Har du några förebilder?
-Jag har haft två förebilder under en längre tid. André Bentzer, en av Sveriges största manliga modeller som åker jorden runt, har gjort många schyssta plåtningar och har världens sötaste hund! För mig är det inspiration.

-En annan är Cimon Lundberg, hans texter har alltid berört mig på något sätt som att det finns något i det han säger. Jag hade svårt att hitta mig själv förut innan jag startade bloggen, och hans tankar, åsikter och det han skrev fick mig att känna mig hel på något sätt. Jättekonstigt, men så var det då. En riktig inspirationskälla för mig!

Hur stylar du ditt hår varje dag?
-En bra tuperingskam, ett bra vax från maria nila och en bra hårspray. Men jag har ganska konstigt hår så det håller aldrig en hel dag. Det gäller att bygga upp frisyren under dagen, så vaxet (och framförallt borsten) är alltid med för att fixa till det!

Får du många kommentarer om din frisyr?
-Ja! Varje dag får jag komplimanger för min frisyr och framförallt färgen på håret, genom alla galet schyssta kommentarer jag får på bloggen. Sen kommer det fram folk ibland och har berömt mig just för mitt hår. Ganska tokigt, men sant.

Har du några favoritprodukter du använder?
-Jag har några favoritprodukter som jag använder mig av, bland annat Face Mist från Make Up Store. Det är som en spray man lägger på ansiktet när man vaknar eller går och lägger sig som gör att huden får andas och tillsätter vitaminer som är bra för huden. Det andra jag alltid använder är torrschampo. Jag tvättar inte håret mer än tre gånger i veckan för att det blir för mjukt och väldigt svårt att fixa, så torrschampo är lösningen för mig!

Hur mycket tid lägger du ned på grooming?
-Varje morgon och kväll, tvättar ansiktet och lägger ansiktsmask var tredje dag. Men ibland tvättar jag bara ansiktet med vatten också, för att huden inte ska bli uttorkad av alla produkter.

Till sist. Vad får dig att må bra?
-Träning, jag mår alltid lika bra efter jag har tränat. Det har i stort sätt räddat mycket av mina dagar och mitt humör. Något annat som får mig att må bra är att ibland vara själv och komma bort ifrån allt rus och stress som oftast är i vardagen. Att vara hemma på landet i utkanten av Eskilstuna, där jag bor tillsammans med mina föräldrar, är något av det bästa jag vet. Ibland är det till och med bättre än att hänga ute en sen festkväll!

Följ Viktors blogg på viktorfrisk.com.

Viktor Frisk

Ålder: 16
Gör: Modell och bloggare
Bor: Eskilstuna

Bildspel: Intervju Viktor Frisk

Bildspel: Intervju Viktor Frisk

[email protected]

2012-03-01 09:00:00

Publicerad: 1 mars 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp