Bloggintervju Robin Strandberg

improveme.se

Han har tre hundar, bor med sin pojkvän och älskar inredning. Det är såklart vår bloggare Robin Strandberg vi talar om.

Robin är inte den som skriver om galamingel eller träffar med kändisar. Snarare tvärtom -han vill visa ”den fula verkligheten bakom det glamorösa blogglivet”, med en gnutta humor och ärlighet. Vi ringde upp Robin för en kort intervju.

Vem är du?
-Jag är 23 år gammal flyttade till Malmö så fort jag tog studenten, en dag efter faktiskt. Det var här jag träffade kärleken och nu har jag bott här sen dess.

Vad har du gjort sedan du flyttade?
-Jag har jobbat med allt från försäljning i klädbutiker och arbetat med äldre människor. Jag har också pluggat upp betygen från gymnasiet här.

Var bodde du innan?
I en liten håla utanför Örebro.

Varför började du blogga på improveme.se?

-Tidigare har jag bloggat på andra ställen, men det här kändes bäst. Det är en rolig sida som också passar in på mina mode- och skönhetsintressen.

Beskriv din blogg med några ord.
-Ärlig, inte så glamourös och kul att läsa.

Vad kommer vi att få läsa om?

-Förutom mitt tråkiga liv så försöker åtminstone inrikta mig på något speciellt. Eftersom jag är intresserad av inredning kanske jag skriver lite mer om det. Den kommer inte handla om kindpussar och galamingel varje helg, mer den fula verkligheten bakom det glamorösa blogglivet.

Hur håller du dig i form?

-Jag har varken ork eller tid att ta mig till gymmet för jag jobbar så mycket. Visserligen går jag promenader med mina hundar så lite motion blir det ju.

Hur fåfäng är du?
-Alldeles för fåfäng, jag har katastrofal åldersnoja trots min ålder. Om jag ska ut kanske jag står en eller två timmar framför spegeln, sen ytterligare en timme när jag väljer kläder.

Vad ska du göra i sommar?
-Umgås med vänner och bara ta det lugnt. Ska även till Kroatien i två veckor så det blir skönt.

Läs Robins blogg här.

Bildspel: Bloggintervju Robin Strandberg

Bildspel: Bloggintervju Robin Strandberg

redaktion@improveme.se

2013-06-08 07:00:00

Publicerad: 8 juni 2013

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige