Häng med i Davids härliga modelliv

improveme.se

Efter år av uppmuntran från både vänner och bekanta bestämde han sig till slut för att satsa på en karriär som modell. Det är vi tacksamma för. David Lundin som känd från ”Top Model” är improveme.se:s nya toppbloggare!

Ett samtal och några auditions hos ett produktionsbolag räckte för att David Lundin skulle övertyga som modell och bli en av de manliga deltagarna i senaste säsongen av ”Top Model” på TV3. Inspelningsperioden minns han som rolig, lärorik och rik på nya vänner. Sedan dess har han satsat stenhårt på modellyrket och arbetar hela tiden för att hitta nya, spännande och utmanande plåtningar.

Intresset för modellande väcktes för några år sedan när David regelbundet började få komplimanger för sitt utseende. Han fick ofta höra att han borde testa på branschen och bestämde sig för att ge det en chans.

-Jag tänkte att det borde finnas någon form av motsvarighet till ”Idol”, fast för modeller. Efter att ha vunnit en modelltävling och gjort några ströjobb hamnade jag av en slump i ”Top Model”, säger David till improveme.se.

Efter inspelningarna har hans liv förändrats på flera sätt. Inte minst för att han har blivit en offentlig person och börjat bli igenkänd på stan. Det är speciellt ett tillfälle som inträffade strax efter att serien börjat sändas på TV som David minns lite extra. Han arbetade för tillfället extra på en högstadieskola och skulle ta emot en klass dagen efter de avslutat sitt sportlov.

-Alla blev helt knäpptysta när jag klev in i klassrummet. De bara stirrade och vågade inte säga någonting. Jag fattade ingenting och undrade om det hade hänt något. Efter ungefär halva lektionen tog en av dem mod till sig och frågade om inte jag var med i ”Top Model” som börjat sändas veckan innan. Efter det släppte det kan man säga, berättar David och skrattar.

Medan serien sändes på TV uppmanades David att starta en blogg. Han berättar att han till en början kände sig lite obekväm och undrade varför läsarna skulle vara intresserade av vad som hände i hans liv. Efter ett tag lossnade det och ju mer läsarantalet steg desto mer sugen blev David på att blogga.

Du är ny toppbloggare på improveme.se. Vad kommer vi att få läsa om?

-Som läsare får man ta del av min vardag. Jag kommer bjuda på mycket bilder och låter dem oftast tala för sig själva. Eftersom jag tränar ganska mycket kommer jag nog skriva om det, men även en del om mat och skönhet.

Eftersom David satsar stenhårt på en karriär som modell lovar han att bjuda på mängder av bilder från plåtningar, och ett gäng behind the scenes-bilder.

-Det kommer både bli dressat och barbröstat. Jag lovar att visa hud!

Här hittar du David Lundins blogg på improveme.se!

”Jag lever på mitt ansikte”, säger David. Han är därför noga med att ta hand om sin hy och tvättar ansiktet noga varje dag.

För att hålla sig i form tränar David regelbundet. Som mest blir det omkring fem pass i veckan.

För att hålla sig i form tränar David regelbundet. Som mest blir det omkring fem pass i veckan. ”När jag var yngre spelade jag mest volleyboll. Nu är det träning på gym som gäller”, berättar han.

Davids nästa mål i karriären är att söka sig till olika modeveckor runt om i världen. I vår planerar han att åka till Milano och jobbar på att träna upp sig ordentligt innan dess.

Davids nästa mål i karriären är att söka sig till olika modeveckor runt om i världen. I vår planerar han att åka till Milano och jobbar på att träna upp sig ordentligt innan dess.

isabella.eklof@improveme.se

2014-10-09 06:38:00

Publicerad: 9 oktober 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige