“Vi söker nästa stora bloggstjärna“

improveme.se

Har du det som krävs för att bli profilbloggare hos oss? Redan idag har vi många färgstarka bloggare på improveme.se. Vi har kommit att bli en stor familj på webben och redaktionen är alltid på jakt efter nästa stora bloggstjärna.

Därför söker vi nu profilbloggare som kommer att bli en förlängd arm till redaktionen. Skulle du vilja att dina blogginlägg får bättre synlighet? Tycker du att din blogg ligger i linje med det som redaktionen skriver om? Kontakta oss och berätta mer om dig.

Kanske är du redan bloggare hos oss på improveme.se. Av alla våra tusentals bloggare gäller det att sticka ut. Det här kan då vara helt rätt tillfälle för dig att tränga igenom bruset på nätet.

Sen finns det ju många andra bloggportaler på kartan. Är det så att du redan idag bloggar någon annanstans, men söker en ny utmaning, då kan du också anmäla ditt intresse som vår nya profilbloggare.

“Jag är på jakt efter nya stjärnbloggare som kan växa och synas tillsammans med improveme. Mångar hör av sig till oss med frågor om hur man blir en framgångsrik bloggare. Det här är därför en grym chans för rätt tjejer och killar som vill få draghjälp att bygga upp sin blogg, säger chefredaktör Ricki Petrini.“

Våra profilbloggare kommer framöver att få mer exponering och synlighet i vårt redaktionella material. Bland våra artiklar som redaktionen skriver dagligen, är vår målsättning att väva in sånt som ni bloggare skriver om. På så sätt kommer du att få fantastik exponering.

Så här går det till:
– maila oss på adress nedan och beskriv kort vem du är
– länka gärna till befintlig blogg
– vi tror på att nischa sin blogg -berätta därför om du är inriktad på hälsa, träning, mode, skönhet eller annat.
– berätta för oss varför just du skulle vara en bra profilbloggare hos oss
– Hör av dig till oss senast 25 april 2015

Maila oss redan idag: <a href=“mailto:redaktion@improveme.se?Subject=Profilbloggare“ target=“_top“>redaktion@improveme.se</a>
(Skriv “Profilbloggare“ i ämnesraden)

Bildspel: “Vi söker nästa stora bloggstjärna“

Bildspel: “Vi söker nästa stora bloggstjärna“

redaktion@improveme.se

2015-03-19 12:29:00

Publicerad: 19 mars 2015

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige