Är det här världens yngsta fashionistor?

Bella och Chloe är två av Instagrams allra minsta stora stjärnor för tillfället. Deras konto heter ”theroyaltwins”. Tvillingarna som bara är fyra år gamla har en garderob som är få förunnade. Bilder på dagens outfit i märkeskläder kan få vilken vuxen kvinna som helst att bli grön av avundsjuka.

image8

image3-(1)Tvillingarnas mamma Lucy Abir är en före detta producent och reporter för underhållningsprogram på tv. Hon berättar för Cosmopolitan att småtjejerna först blev en hit i samband med foton för en födelsedagsinbjudan. Mamman klädde ut tvillingarna i outfits från filmen Frukost på Tiffanys. Under fotosessionen på Rodeo Drive (så klart) började folk runt omkring ta foton på barnen och lade upp dem på sociala medier.

image4-(1) image7
Det dröjde inte länge innan Kim Kardshian såg bilderna och kommenterade hur söta de var. Efter denna välsignelse från Instagrams drottning har de två varit ostoppbara.

image1-(2) image2-(2)
Även om de har likadana kläder på bilderna har tvillingarna olika smak berättar deras mamma Lucy.

– Chloe är den bossiga som älskar klara, färgstarka kläder medan Bella å andra sidan är min sofistikerade lilla diva som älskar det klassiska och naturliga färger.

image5-(1)
image10

Vi på redaktionen kan inte annat än att bedåras av dessa små fashionistor.

Louise Flinck
Publicerad: 4 november 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp