Hennes behå kostar 2 miljoner dollar

I förra veckan skrev vi om att Gigi Hadid ska gå visningen för Victorias Secret i december. Idag kom beskedet om vem som kommer bära den exklusiva juvelbehån på Victorias Secrets julshow. Det blev den amerikanska modellen Lily Aldrige som får det ärofyllda uppdraget. På sin Instagram visade Lily en sneakpeak av behån som kostar 2 miljoner dollar.

lilyfantasy

Lily som fyller 30 år den 15 november växte upp i Santa Monica i Kalifornien i en väldigt modeintresserad familj. Mamman är en tidigare playboymodell, pappan artist och båda hennes systrar är också modeller. Brorsan är inte fotomodell men däremot modefotograf och har varit gift med en modell. Så att modellandet ligger i familjen är inte direkt att överdriva.

lily-a

lilyinsta2

Första showen för Victorias Secret var 2009, och året därpå fick hon de eftertraktade vingarna. Nu kröner hon alltså sin VS-karriär med att bära Fantasy behån.

lily

lily2

 

Här är årets Fantasy bra i närbild, den har fått namnet Firework Fantasy Bra.

juvelbh

bhtrosa

Förra året var det supermodellerna Adriana Lima och Alessandra Ambrosio som bar varsin Fantasy bra à 2 miljoner dollar styck. Vi tippar att det var många män som gärna hade bytt plats med Ed Sheeran där uppe på scenen.

fantasy-14

Året dessförinnan, 2013, var det sydafrikanska skönheten Candice Swanepol som visade upp den snordyra behån.

fantasy-13Trosorna är säkert inte helt billiga de heller…

Louise Flinck
Publicerad: 2 november 2015
Foto: Alamy, Instagram

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp