Softa runt i sköna sneakers

Det må vara hur snyggt som helst med höga klackar, men handen på hjärtat – visst är det skönare med ett par goa sneakers på fötterna? Som tur är råkar det även vara trendigt att ha bekväma skor på sig.

I våras var det många modemedvetna människor som knatade runt i Adidas Superstar, de klassiska vita tennisskorna med tre svarta streck på sidorna. Vitt funkar alltid men extra poppis är det givetvis på våren och sommaren. eccosvart-a Nu när hösten är på ingång går vi bokstavligt talat mer åt det svarta hållet. Det svarta återkommer både för fin- och vardagsskor. Såväl som i sneakersmodet där man gärna har vita sulor som bryter av.

Ecco ansågs förr som lite av ett ”pensionärsmärke” med sina bekväma och fotriktiga, men ganska tråkiga, för att inte säga småfula skor. Men de senaste åren har det hänt något och med sin nya linje ”Soft” har Ecco fått komma in i även i trendmedvetna fashionistors skogarderober.

Lädret i Soft från Ecco leather är detsamma som hos många väkända och dyra high-end märken, även om det inte är något företaget går ut officiellt med. Komforten kan man inte heller klaga på. Undertecknad har provat soft sneakersen och de var så lätta att jag fick lust att hoppa twist.

Louise Flinck
Publicerad: 31 augusti 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp