Stiliga innetofflor för män och kvinnor

Nu när december är här får man väl också säga att hösten är slut och vintern är här. Och med vinter kommer tjocka jackor och varma skor. Och snö och slask vi trampar runt i.

Har man ett inomhus jobb är det kanske inte så där charmigt att dra omkring på tunga snöblöta skor i korridorer och på kontor. Då är det skönt att byta om till något torrt, varmt och skönt. Som ett par tofflor kanske?

gula

Nu lanserar märket HUM fyra snygga tofflor i mocka för både män och kvinnor, tofflor som kallas All Day Slippers. Som namnet avslöjar är det tofflor som ska kunna användas hela dagen och kvällen. På kontoret, på en aw eller varför inte vara lite stylish hemma?

randigasoffa

Första kollektionen består av 4 modeller i olika färger och illustrationer, passar både henne och honom och finns till en början i storlekarna 37-44. . Tofflans insida är av mjukt lammull, innersula av vadderat läder och en tunn yttersula av gummi.

tofflorblink

Pris: 749kr (inkl frakt) Från och med 1/12 kan man förbeställa sina tofflor och köpa presentkort på www.humsslippers.com. Den 15e Januari öppnar siten upp för direktförsäljning och kommer då även att finnas hos utvalda butiker

Louise Flinck
Publicerad: 1 december 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp