Victoria hyllas för sina budgetval

Kan en kronprinsessa gå i lågprisklänningar? Ja, absolut. Nu hyllas Victoria, 38, för sina klädval där hon inte tvekar att visa upp sig i budgetplagg. Även om hon har ett stort antal märkesplagg ser det ändå ut som om Victoria nu allt mer sneglar på de prismedvetna alternativen.

victoria_budget_4

Under besöket i Sydamerika nyligen poserade Victoria exempelvis i en blommig klänning från budgetmärket Asos som bara kostar 750 kronor. Men det är inte första gången som Victoria nobbar de exklusiva modehusens svindyra kreationer.

victoria_budget_5

Som i somras under prins Carl Philips, 36, bröllop. Då gjorde vår kronprinsessa entré i en elegant klänning från lågpriskedjan H&M. Den fotsida fjädermönstrade klänningen var visserligen specialgjord, men en kjol med samma tyg salufördes i butik för 1499 kronor. En medveten strategi eller bara ett val som grundar sig i god smak?

budget_victoria_3

Under Nationaldagen föll i alla fall valet på budget igen och då i en snygg klänning från Lindex för 699 kronor. Flera modeskribenter har hyllat Victoria för att hon även väljer att visa upp sig i plagg som inte kostar skjortan.

victoria_budget_6

Att kronprinsessan ofta bär H&M-kläder, som ovan på Polarpriset 2014,  kan ha sin förklaring. Victoria och prins Daniel, 42, är nämligen väldigt goda vänner med H&M-ägaren Karl-Johan Persson och hans hustru Leoni.

Redaktionen
Publicerad: 2 november 2015
Foto: All Over Press

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp