Hunkstil med Vincent Chase

Adrian Grenier spelar filmstjärnan Vincent Chase i succéserien "Entourage". Han får kvinnor att kippa efter andan och hans hunkstil är något ta efter om du vill bli en "womaniser".

1. Redken for men, schampo och conditioner för dagligt bruk nör normalt hår. Tillför fukt, gör håret starkare och tar bort produktrester.
250 kronor styck, välsorterade frisörsalonger

2.Dermalogicas smooting cream, eliminerar fina torrhetslinjer och bidrar till förbättrad elasticitet. Skyddar mot fuktförlust och förbättrar cirkulationen i ansiktet.
495 kronor, NK

3. Recipe for men Concealer, en lättfärgad concealer som ger ett täckande naturligt resultat. Praktisk då man behöver dölja mörka ringar under ögonen, men fungerar lika bra till acne, utslag och pigmentfläckar. Innehåller vitamin E, en antioxidant som förbättrar hudens fuktupptagningsförmåga.
169 kronor, grooming.se

4. Clarins Men Lip Guard
är ett läppcerat som ger långvarit skydd mot torra och irriterande läppar. Ceratet innehåller även solfaktor 15 som skyddar mot UV strålar.
118 kronor, gents.se

5. Decléor Aromessence Baum Homme, ett nattbalsam som är speciellt utvecklat för att reparera trött och stressad hud. Produkten har även en lugnande effekt vilket gör att du vaknar upp med en renare hud med ny energi. Passar alla hudtyper och är en räddare i nöden på flygresan.
339 kronor, grooming.se

Bildspel: Hunkstil med Vincent Chase

Bildspel: Hunkstil med Vincent Chase

[email protected]

2008-04-01 21:47:00

Publicerad: 1 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp