Nytt för doftsinnet

improveme.se har samlat ihop de senaste parfymerna på marknaden.

1. Ren doft av Boss
Boss Pure är en krispigt akvatisk doft som landar i en sexig, träig bas. En elegant och modern doft som inspirerats av styrkan och fräschheten i vattenfall. Den öppnar med rena och friska toppnoter av fikon och vattenrika ackord. Mellannoterna är eleganta med lite blommiga inslag. Doften avslutas med exotiskt träiga basnoter.
Boss Pure lanseras som Edt i 50 och 75 ml, after shave, deostick, deospray och shower gel.

2. Ny samlardoft från Escada
Vårens hetaste parfymlansering har hamnat i butikerna. Escada Moon Sparkle for Men är en fräsch manlig doft med en mix av citrus, kryddor och träslag. Escada lever återigen upp till sitt rykte med fängslande, lättburna dofter. Parfymen lever sitt eget liv med den påhittade popgruppen Moon Sparkle som förebild. Doften ingår i Escadas samlarserie och släpps endast i begränsat antal.
Escada Moon Sparkle for Men Edt 50 ml, 485 kr

3. Limited Edition tillägnad 70-talet
Kenzo Parfums firar i år 20-års jubileum med en limited edition. Kenzo Vintage är en unisexdoft tillägnad 70-talet. En mild och häftig alkemi med mandarin i toppen som landar i en mix av tonkaböna, vanilj och mysk. Flakongen har en magnetisk purpurnyans, prydd med symbolen för “peace and love“ i relief. Doften släpps i fyra olika kartonger illustrerade i olika fredsmotiv.
Kenzo Vintage lanseras som Edt i 100 ml och finns i en begränsad utgåva.

4. Cool doft från Zegna
Pris för vårens häftigaste parfymflaska går utan tvekan till Z Zegna Cool, den första doften någonsin med dykardräkt. Z Zegna Cool öppnar en ny värld av fräschhet med soliga, förförande italienska accenter. Ytterst maskulin öppningskvartet av grapefrukt, kardemumma, enbär och kasuarfrukt som ger doften en klar och livlig ton. Hjärtat av noten är friskt med sensuella vågor av jasmin och myrten. Kompositionen avslutas med en manligt träig bas av sandelträ, mysk och kashmirträ – vilket skapar en kombination av djärvhet och mjukhet. Z Zegna Cool är tillägnad mannen som lever livet fullt ut.
Den lanseras som en limited edition i 100 ml Edt.

Inköpsställen: Grooming.se 

Bildspel: Nytt för doftsinnet

Bildspel: Nytt för doftsinnet

[email protected]

2008-05-06 07:47:00

Publicerad: 6 maj 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag