Snygg i tre steg

Men Essentials är en ny serie från Decléor. Stilrena förpackningar vars innehåll inkluderar allt specifikt män behöver inom hudvård i tre enkla steg.

Den nya serien består av en unik blandning av essentiella oljor som motverkar hudens åldrande, fördröjer skäggväxten, gör rakningen skonsammare och tillhör energi. Produkterna har e ny fräsch doft av eucalyptus och kryddnejlika.

Men Essentials 3-stegs serie
1. Clean Skin Skrubb Gel är en djuprengörande gel som kan användas varje dag. Produkten avlägsnar smuts, döda hudceller och hjälper till att mjukgöra skäggstubben innan rakning. Gelén kan användas före rakning eller på kvällen.
275 kronor

2. Smooth Shave Foam är ett milt rakskum som lugnar irritationer och gör huden fräsch. Innehåller essentiell olja av pepparmint och Aloe Vera som mjukgör huden.
205 kronor

3. Skin Energiser Fluid är en energigivande fuktighetscreme som är lätt i konsistensen. De positiva egenskaperna är att den skyddar huden mot yttre påfrestningar och ger huden ny lyster.
480 kronor

Eye Contour Energiser Gel, en svalkande ögongel som slätar ut och förebygger linjer. Cremen har även en dränerande och svullnadsdämpande effekt som ger pigga ögon året om.
398 kronor

Återförsäljare: Åhlens City och speciellt utvalda salonger

Bildspel: Snygg i tre steg

Bildspel: Snygg i tre steg

[email protected]

2008-06-24 15:45:00

Publicerad: 24 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp