Lyxig hudvård

Vi har listat de senaste grooming-produkterna som nyligen landat i butik.

1. Matis Reponse Homme Hair & body är schampo och duschcreme i ett. Produkten innehåller aktiva ingredienser som stimulerar cellfunktionerna och har en mjukgörande effekt. Idealiskt för mannen som tränar eller reser.
280 kronor för 200ml, säljs på utvalda spa- anläggningar och salonger.

2. Biotherm Homme High Recharge är en ögonkräm som omedelbart återfuktar och dämpar mörka ringar. Huden blir friskare och får lyster. Ett stort pluspoäng för den praktiska och snygga förpackningen med roll-on funktion. En röd metallhylsa som platsar i badrumsskåpet och i väskan.
395 kronor för 10 ml, NK

3. Biotherm Homme High Recharge Mask ger huden en ordentlig återfuktningsboost. Perfekt dagen efter en natts festande eller på måndagsmorgonen innan arbetet. Huden får genast en ”vaken” look full med energi.
350 kronor för 75ml, NK

4. 4VOO Facial Balancing Cleanser
är en rengöringsgel skräddarsydd för den manliga huden. Aktivt avlägsnar den orenheter som kan irritera huden, täppa till porer, skapa obalans eller inflammation. Den efterlämnar en ren hud med en fräsch doft.
445 kronor, Eleven.se

5. HealthAid 2-Day Detox Plan är en bekväm utrensning på 2 dagar. Avgiftning är en naturlig process för att eliminera och neutralisera gifter i kroppen. Vår 2-dags Detox Plan hjälper kroppen rensa ut och kommer väl tillhands efter ett intag av större mängder alkohol eller fet mat. Den innehåller vetenskapligt utvalda örter och kraftfulla antioxidanter. Dessa ger kroppen hjälpen den behöver för att göra sig av med slaggprodukter och hålla sig ren och välmående.
199 kronor, Eleven.se

Bildspel: Lyxig hudvård

Bildspel: Lyxig hudvård

[email protected]

2008-06-25 13:58:00

Publicerad: 25 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp