Deffad som Will Smith

Will Smith, 39, är en hårt arbetande skådespelare och har spelat alla roller som män dagdrömmer om. Vi minns den stenhårda magen från filmen Ali, och hans brillianta insats i storfilmen I Am Legend.
Vi vet hur du får superformen.

VM-boxaren Yasser Abdo Iriba berättar hemligheten om hur man bygger upp en vältränad kropp. Fyra till fem pass i veckan ska tillbringas på gymmet och ibland behövs dubbla pass.
Det finns inga genvägar. Snygga armmuskler, biceps och triceps får du genom att göra rätt övningar -ofta. Muskelpaketet på magen kräver mer och dessutom en disciplinerad kost.

En av hemligheterna är att äta rätt kost i mindre portioner fem gånger per dag. Undvik kolhydrater, rensa bort matförrådet på pasta, bröd, ris och potatis. Ät varierat av kött och fisk, lägg till nötter och skippa drypande snabbmat, godis och annat socker.

#IMG2-R#Den kolhydratfattiga kosten gör att du kan få svårt att orka träna mer än en timme i taget. Ät frukt, grönsaker, nötter och kött efter träningspasset.
Frukost: inom 1-1,5 timme efter att du vaknat. Ät ett rejält mål med exempelvis ägg och bacon. Fyll på med energi, du har hela dagen att förbränna .
Lunch: Ät mindre portioner till lunch.
Kväll: kött eller något annat proteinrikt.

Yasser Abdo Iriba tipsar om övningarna som han gör själv inför stora tävlingar. Tolv pass i veckan kompletteras med aerobic och löprundor. Om tre månader har du ett resultat som omgivningen garanterat ser, muskler och upp till tio kilos viktnedgång om du även satsar på kosten. Det är viktigt är att kontrollera vikten varje dag för att upptäcka om det går framåt, eller åt fel håll.

Källa: Aftonbladet

Bildspel: Deffad som Will Smith

Bildspel: Deffad som Will Smith

Will tränar inför filmen I Am Legend.

Will tränar inför filmen I Am Legend.

[email protected]

2008-09-12 09:53:00

Publicerad: 12 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp