Fräscha till skydden

Revolutionerande svensk produkt dödar svettlukt i skor och kläder. Activity Spray är den perfekta produkten för alla män som sportar.

Alla män som idrottar vet väl hur den illaluktande odören från svettiga benskydd doftar i omklädningsrummet. Men man behöver inte sporta för att hålla för näsan. Bakterier kan skapa obehagliga lukter i våra plagg och skor.

Svett i sig luktar ingenting.
Men när svetten kommer i kontakt med bakterier börjar det lukta skunk och i värsta fall utvecklas en otrevlig stank. I det här fallet är tvättmaskinen den vanligaste lösningen, men allt går inte att tvätta i maskin. Män som tränar hockey, boxning, fotboll använder oftast skydd som inte lämpar sig för maskintvätt, men som kan lukta väldigt illa.

Nu finns det äntligen en möjlighet att ta kol på de bakterier som skapar dålig lukt. Genom en ny svensk teknik håller produkten skor och kläder fräscha -hur mycket man än svettas.
-Polygiene fungerar lika bra för att eliminera bakterier från klockremmen eller wettextrasan som den fungerar till sportutrustning, skor och kläder, berättar Paul Brunngård, VD på Brunngård Group.

Polygiene är en ”wash-in” för textila material och för användningsområden som inte går att tvätta. 

-Det finns ett stort sug efter saker som gör det skönare och fräschare att bära skor. Vi kan redan tala om en försäljningssuccé i skobutikerna, säger Paul Brunngård.

Bildspel: Fräscha till skydden

Bildspel: Fräscha till skydden

[email protected]

2008-10-09 10:06:00

Publicerad: 9 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp