Stort hudvårdsspecial

The Body Shops nya serie är en samling effektiva produkter för hud och rakning. For Men Maca Root innehåller en “superingrediens” i form av peruansk maca, en rotfrukt som i drygt tvåtusen år använts som medicinalväxt i Anderna där den ansetts ge både ökad uthållighet och ökat begär.

Förbered
Börja dagen med att rengöra huden med For Men Maca Root Face Wash (160 kr). Den effektiva rengöraren innehåller uppfriskande maca och har en skönt maskulin doft. Mentol är skönt svalkande, medan vitamin A, B5 och E skyddar och vårdar huden. Låt huden bli ren, mjuk och uppfriskad.

Skrubba
För att väcka huden framåt höstkanten är det dags att plocka fram en exfolierare i form av For Men Maca Root Face Scrub (160 kr). Produkten består av finmalda riskorn som exfolierar bort döda hudceller och ger en fräsch hud. Massera in på huden och skölj av med ljummet vatten för en ren, mjuk och smidig hud.

Raka
Att raka sig varje dag kan lätt irritera och torka ut huden. Därför är det viktigt att tänka på att vårda och skydda huden. For Men Maca Root Wash Off Shave Oil (120 kr) är en ny rakolja som mjukar upp hud och skäggstrån. Eftersom den innovativa oljan är transparent blir det superlätt att forma skägget precis som du vill ha det, och att undvika att raka ömtåliga områden (du ser ju hela tiden vad du gör).

#IMG2-R#For Men Maca Root Shave Cream (120/180 kr) är en skön rakkräm som löddrar bra och förbereder huden för en nära och bekväm rakning.

Efter rakningen
För att svalka huden efter rakningen behövs ett effektivt och silkeslent balsam. For Men Maca Root Razor Relief (165 kr) hjälper till att minska den irritation som kan uppstå vid rakning. Produkten innehåller aloe vera, peruansk maca och skönt svalkande mentol. Vitamin A, B5 och E skyddar mot fria radikaler och fuktighetsbevar huden och gör den silkeslen.

Pigga ögon
For Men Maca Root Eye Serum (185 kr) fräschar upp det ömtåliga området omkring ögonen. Vid regelbunden användning kan serumet också hjälpa till att förebygga puffighet under ögonen.

Skydda huden
Fuktighetsbevara huden med For Men Maca Root Energetic Face Protector (175 kr), med SPF15. Den snygga tuben passar alla hudtyper och bjuder på ingredienser i form av bland annat uppfriskande peruansk maca, paranötsolja och aloe vera.

Om din hud är åt det fetare hållet bör du använda For Men Maca Root Balancing Face Protector (175 kr). Den gelébaserade fuktighetsbevararen har en oljebalanserande teknologi som är fuktighetsbevarande utan att ge glans till fetare hy. Produkten friskar upp och ger en fräsch look, samtidigt som du kan vara säker på att hyn behåller en matt yta hela dagen.

Bildspel: Stort hudvårdsspecial

Bildspel: Stort hudvårdsspecial

Bildspel: Stort hudvårdsspecial

Bildspel: Stort hudvårdsspecial

[email protected]

2008-10-15 12:25:00

Publicerad: 15 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp