Fräsch hud i höst

Hösten är här och det är på tiden att ta tag i sommartrött hy. Vädret blir allt kallare och det är oftast då hudens små skavanker gör sig synliga. Satsa på nya fräscha produkter. Det finns bra hudvård i alla prisklasser, det gäller att hitta dem som passar just din hudtyp.

Ansiktstvätt
(4) Decléor Keep Control, 285 kronor, grooming.se
En ultralätt icke- fet gel med god effekt mot blank och fet hud. Den ger en matt hudyta, absorberar och motverkar överflödig talg samtidigt som den friskar upp och renar huden. Fuktighetkräm speciellt anpassad för blandhy till fet hy. Används dagligen efter rengöring morgon och kväll. Masseras in i ansiktet. Låt den absorberas av huden. Produkten är dryg, så ta lite åt gången.

Dagkräm
(5) Dermalogica Daily Defense Block SPF 15, 459 kronor, grooming.se
Ansiktskrämen har en lätt formula, som snabbt går in i huden. Den skyddar mot pigmentförändringar och förtidigt åldrande. Innehåller vetegrodds- och vindruvskärneextrakt samt vitamin E som är skyddande antioxidanter som dämpar hudirritation i samband med rakning. Motverkar inåtväxande hårstrån och tilltäpptheter. Passar alla hudtyper. Appliceras på torr hud efter ansiktstvätt eller peeling.

Nattkräm
(3) Decléor Aromessence Baume Homme, 349 kronor, grooming.se
Krämen ger trött och stressad hud ny energi och lyster. Det lindrar irritationer och återställer hudens balans, samtidigt som det stärker huden och tillför näring. Passar alla hudtyper. Massera in produkten i ansiktet på kvällen efter rengöring. Ta en liten klick, värm den mellan handflatorna och massera in den i ansiktet. Låt balsamet verka under natten.

Peeling
(1) Recipe for men Facial Scrub, 209 kronor, grooming.se
En uppfriskande peeling för ansiktet som avlägsnar döda hudceller och gör att huden får ny lyster. Den innehåller Sebustop® – en ingredienscocktail för män, som är baserad på extrakt av ingefära, kanel och pimpinella. Detta tar bort överskottssebum och krymper porernas diameter för att förhindra bakterieattacker. Använd 1-2 gånger per vecka beroende på hudtyp. Fukta ansiktet och massera varsamt med cirkulära rörelser. Skölj noggrant.

Mask
(2) ZIRH Clay Mask, 245 kronor, grooming.se
Djuprengörande ansiktsmask som gör huden mjuk och smidig. Den avlägsnar smuts och fett från hudytan och rengör porerna på djupet. Jojobaoljan är fuktighetsgivande, löser upp talgansamlingar och motverkar acne. För alla hudtyper. Används 1-2 gånger i veckan på rengjord hud. Massera in ett tunt lager på huden och låt den verka i 10-15 minuter. Skölj noggrant.

Bildspel: Fräsch hud i höst

Bildspel: Fräsch hud i höst

[email protected]

2008-10-23 09:03:00

Publicerad: 23 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp