“Män är intresserade“

Kändisstylisten Annakarin Sjöberg ger sina bästa tips för hur männen kan förstärka sitt eget utseende – utan att det märks.

Annakarin Sjöberg har i många år arbetat som frisör och make up-artist, ett jobb som bland annat inneburit att sminka manliga politiker och sportstjärnor som David Beckham inför olika plåtningar och tv-framträdanden.

Men enligt Annakarin börjar både kända och okända män bli nyfikna på vad lite styling och smink skulle kunna göra för deras utseende.
-Många är ju rädda att det ska bli för mycket, att det ska synas att de är sminkade. Men de är ju också intresserade och väldigt många icke-kända män frågar mig också nu: “Om du skulle sminka mig, vad skulle du använda då?“#IMG2-R#
Männen vill gärna dra nytta av de förskönande knep kvinnor använt av sig i alla år, men de behöver ofta lite hjälp på traven, förklarar Annakarin Sjöberg.
-Man har en känsla av att män har börjat öppna upp sig det här med att använda make up, men de vet inte riktigt hur, säger hon.

Annakarin menar att det framför handlar allt om att “göra huden så fin som möjligt och samtidigt förstärka dragen“.
-Man använder en moisturiser kombinerat med foundation, så att det blir väldigt lätt. Det jämnar ut ojämnheter och färgskillnader, säger hon.

Hon brukar också
tipsa sina manliga kunder om att satsa på lite regelbunden grooming.
-Jag brukar alltid rekommendera män att få ögonbrynen plockade och ögonfransarna färgade. Det blir så himla fint. Jag brukar alltid göra det på skådespelare. Det ser ju inte ut som mascara utan det bara förstärker fransarna, säger Annakarin Sjöberg.

Bildspel: “Män är intresserade“

Bildspel: “Män är intresserade“

Annakarin Sjöberg

Annakarin Sjöberg

[email protected]

2009-01-07 11:20:00

Publicerad: 7 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp