Stoppa håravfallet själv

Har du inte råd med en dyr hårbehandlingskur på salong? Nu finns räddningen. Nya Spencer Forrest X5 Hårlaser är en laserapparat för hemmabruk.

Allt fler kliniker erbjuder hårlaserbehandlingar får att stoppa håravfall. En hårlaser används främst för att öka blodtillförseln och skapa fotokemiska reaktioner vilket skapar goda förutsättningar för att håravfallet skall avstanna och att man skall få en återväxt. En kostsam behandlingskur -men många får ett helt ok resultat. Men ett stort problem för flera tidigare kunder är att håravfallet återupptas så snart den kostsamma behandlingen avslutats.

Spencer Forrest X5 Hårlaser är en laserapparat för hemmabruk, antingen för dig som gått en kur på klinik och vill fortsätta behandlingen hemma, eller för den som inte har råd med klinikbehandlingen. Den används 2-4 gånger per vecka med 15 minuters behandling per dag, och ska gärna kompletteras med exempelvis Regaine för bästa effekt. Samma prestanda för mindre än en femtedel av priset gör X5 Hårlaser till en billig investering mot håravfall.

Spencer Forrest X5 Hårlaser kostar 3495 kr och finns bland annat hos www.grooming.se

Bildspel: Stoppa håravfallet själv

Bildspel: Stoppa håravfallet själv

[email protected]

2009-04-20 08:31:00

Publicerad: 20 april 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag