Nytt för badrumshyllan

Ställ in de lätta sommardofterna längst in i skåpet och investera i en kryddig höstdoft. Groomingexperten Karin Fahlström presenterar de senaste doftnyheterna.

Just add water…
…to Replay Your Fragrance! Nya doften från Replay kan återaktiveras under dagen genom en unik molekylsammansättning. Så du kan dofta gott – för det gör du med den parfymen – ännu längre! Aromatisk doft baserad på vattenackord. Mix av murgröna, salvia och sandelträ.
Replay Your Fragrance Men Edt 50 ml 289 kr.

Tillbaka till ursprunget
Med nya Challenge från Lacoste har dofthuset hittat tillbaka till sitt ursprung. En elegant, klassisk doft med en gnutta trend och sportighet. Förpackad i en riktigt cool flaska, inspirerad av handtaget på en tennisracket. Och faktiskt var det Lacostes grundare som först introducerade “sticking plaster“ för bättre grepp. Doften i sig är aromatisk med inslag av träslag och fruktiga noter.
Lacoste Challenge Edt 50 ml 455 kr.

Stilrent i badrummet
Vi shoppar ju lika mycket parfym med ögonen som med luktsinnet, vilket gör att nya Paul Smith Man ligger extra bra till på försäljningsdiskarna i höst. Förutom att flaskan gör den till ett måste i badrumskåpet är doften i sig en spännande med inslag av yuzu, rökelse och irisrot som ger en extra dimension till traditionella doftnoter som bergamott, patchouli och viol.
Paul Smith Man Edt 50 ml 545 kr.

Doftkoncentration
Kenzo släpper en ny version av sin storsäljare L'Eau par Kenzo Pour Homme – denna gång under namnet Indigo. Kontrastrik doft som mixar citron, ingefära, koriander och vetiver med varma träslag. Sensuell doft, perfekt för mörka höstkvällar.
L'Eau par Kenzo Pour Homme lanseras som 50 ml Edt Concentrée för 560 kr.

Manlig magi
En av förra årets största doftnyheter var Bruno Bananis intåg på den svenska doftmarknaden. I höst följs succén upp med nya Magic Man från Bruno Banani. En friskt sportig doft med glimten i ögat som passar de flesta. I toppen återfinns ginackord och rökelse. Dessa heta noter fångas upp av ett varm mix av kakao och peccannöt, som avrundas med ambernoter.
Bruno Banani Magic Man Edt 50 ml 279 kr.

Bildspel: Nytt för badrumshyllan

Bildspel: Nytt för badrumshyllan

[email protected]

2009-10-26 09:03:00

Publicerad: 26 oktober 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp