Vad kvinnor vill ha

Vi vet vad kvinnorna vill ha – och nej, det handlar inte om Johnny Depp (även om han naturligtvis hamnar högt upp på mångas listor). Tidningen Men's Health har frågat 1 000 kvinnor vilka fysiska attribut som är viktigast hos män. Här är de.

1. Bra stil
En snygg klädstil är det flest kvinnor -30 procent -angett som viktigast när det gäller en mans utseende. Att tänka på kläderna lönar sig, med andra ord.

2. Ett vackert ansikte
Efter klädstilen hamnar ett snyggt ansikte, som 26 procent av kvinnorna valt som den viktigaste utseendeaspekten. Ett symmetriskt ansikte, bred haka, höga kindben och stora ögon anses snyggast.

3. Längden
Många kvinnor föredrar att dejta män som är längre än de själva och 15 procent av kvinnorna svarade att längden var det viktigaste hos en man.

4. En muskulös kropp
En välbyggd kropp är viktigast för 13 procent av kvinnorna, men det gäller att inte gå till överdrift. Bodybuilderlooken går inte hem hos majoriteten av tjejerna.

5. God form
Soffpotatisar går bort för 12 procent av kvinnorna, då det är viktigt att en man tänker på sin hälsa och orkar hålla igång.

Bildspel: Vad kvinnor vill ha

Bildspel: Vad kvinnor vill ha

[email protected]

2009-12-04 14:27:00

Publicerad: 4 december 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp