4 nyårstips för män

Gör dig redo för nyårsafton med våra sköna tips.

Ångbad mot finnar
1 liter vatten
3 msk torkade kamomillblommor
Koka upp vattnen, häll över det i ett stor kastrull eller skål och lägg i kamomillen. Håll en handduk över huvudet och sitt med ansiktet över ångbadet i cirka 15 minuter. Massera sedan huden kring problemområdet med en bomullspinne och tryck försiktigt. Skölj ansiktet med kallt vatten så att porerna sluts.

Ansiktsmask av äggvita
Bli av med irriterande finnar och få en babylen hud på köpet. Börja med att tvätta ansiktet. Därefter knäcker du två ägg, spar endast äggvitan och rör om med en gaffel. Applicera smeten i ansiktet och låt sitta i 30 minuter. Skölj av ansiktet med iskallt vatten så att porerna drar ihop sig. Lägg masken 3 gånger i veckan.

Mörka påsar under ögonen

Kyl ögonmask i plast eller blöt två tepåsar och lägg dem på vartdera öga. Fem minuter är lagom, annars finns det risk att du får bruna fläckar. Innan nyårsfesten kan du applicera lite concealer under ögonen för ett fräschare intryck.

Forma brynen
I solljuset blir allt synligare, även dina ihopväxta bryn. Gör en daglig check med pincetten. Men plocka endast ett hårstrå i taget, annars är det lätt att det blir fel.

Bildspel: 4 nyårstips för män

Bildspel: 4 nyårstips för män

[email protected]

2009-12-29 14:10:00

Publicerad: 29 december 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp