Få ett piggare yttre

Den långa vintern gör att huden lätt kan se glåmig och blek ut. Med rätt knep får du lystern tillbaka.

Skrubba huden
Investera i en peelingkräm. De små korna rengör huden på djupet, tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Det ger huden en fräsch lyster.

Skydda skinnet
Solskydd är kanske inte det första du tänker på när det är minusgrader ute, men de skadliga strålarna finns året om. Därför är det viktigt att ha en ansiktskräm med solskydd även under vinterhalvåret.

Maskera mera
Det finns olika varianter av ansiktsmasker, välj efter behov. Den vanligaste är en djuprengörande ansiktsmask som innehåller rengörande ingredienser som renar huden djupet. Lägg en ansiktsmask minst två gånger i veckan för att behålla din fräscha look.

Skippa solariet
Solarium är skadligt för huden som vi alla vet, därför rekommenderas ett riskfritt alternativ som brun-utan-sol. Peela huden, återfukta med en ansiktskräm och applicera din brun-utan-sol. Ha det över natten och skölj av på morgonen.

Ansa håret
Håll brynen snygga och plocka bort hårstrån mellan ögonbrynen. Allt hår i näsan och öronen ska väck. Använd en nästrimmer, smärtfritt och enkelt blir du av med stråna.

Snygga händer
Många kvinnor föredrar män med fina händer. Sluta bit på naglar, nagelband, och klipp dem varje vecka och använd en fet handkräm efter handtvätt.

Bildspel: Få ett piggare yttre

Bildspel: Få ett piggare yttre

[email protected]

2010-02-22 14:01:00

Publicerad: 22 februari 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp