Så blir du kyssexpert

Tidenskvinder.dk listar 5 enkla steg till hur du blir en riktig kyssmästare!

1. Se upp med vad du stoppar i dig
Det är inte supercharmigt att kyssa någon som precis stoppat en snusprilla i munnen eller som precis rökt ett halvt paket cigaretter. Var därför noga med vad du väljer att stoppa i munnen. Vitlök eller starkt doftande maträtter kan också vara bra att undvika.

2. Var försiktig med tungan
Ingen gillar att bli kvävd eller att få hela ansiktet nedslabbat vid en tungkyss. Var därför lite restriktiv med hur mycket du använder dig av tungan och kom ihåg, det handlar inte om att få in så mycket tunga som möjligt utan att göra det behagligt och mysigt för din partner.

3. Surprise, surprise
Att överraska din partner eller date med en kyss när hon eller han minst anar det kan vara som ett ess i rockärmen. Hur bra som helst. Men var försiktig med att välja dina tillfällen. Under slutminuterna av favoritserien som sänds en gång i veckan kanske inte är bästa läget att överraska.

4. Den som inte frågar får inget veta
Många par är rädda för att fråga varandra om vad hon eller han gillar. Både i sexväg och i kyssväg. Varför inte bara göra det? Fråga din partner hur hon/han gillar att bli kysst.

5. Kyss utan sex
Det behöver inte alltid vara så att det ena leder till det andra. Fina, långa kyssar fyllda med ömhet som inte leder till sex kan göra under för ert förhållande. Var bara noga med att visa din partner att detta är en kyss och inget mer.

Bildspel: Så blir du kyssexpert

Bildspel: Så blir du kyssexpert

[email protected]

2010-03-17 14:08:00

Publicerad: 17 mars 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp