Håll huden i schack

5 fräscha groomingtips som håller huden i schack.

Förbered
Börja dagen med att rengöra huden med en rengöringstvätt som är anpassad för just ansiktet. Undvik vanlig tvål. Låt huden bli ren, mjuk och uppfriskad.

Skrubba
För att väcka huden framåt höstkanten är det dags att plocka fram en exfolierare produkt. Välj en peeling som tar bort döda hudceller och som ger ett fräscht ansikte. Massera in produkten i huden och skölj av med ljummet vatten för en ren, mjuk och smidig hud.

Raka
Att raka sig varje dag kan lätt irritera och torka ut. Därför är det viktigt att tänka på att vårda och skydda huden. Investera i en är en rakolja som mjukar upp hud och skäggstrån. Eftersom oljan är transparent blir det superlätt att forma skägget precis som du vill ha det, och att undvika att raka ömtåliga områden (du ser ju hela tiden vad du gör).

Minska irritation
För att svalka ansiktet efter rakningen behövs ett effektivt och silkeslent balsam. Välj en aftershave som hjälper till att minska den irritation som kan uppstå vid rakning och se till att produkten innehåller avkylande aloe vera.

Pigga ögon

Trötta ögon kan lätt fräschas upp med en ögonkräm. Genom att välja en variant som är svagt hudfärgat ser fina ögon genast piggare ut.

Bildspel: Håll huden i schack

Bildspel: Håll huden i schack

[email protected]

2010-08-27 11:04:00

Publicerad: 27 augusti 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp