Håll huden i gott skick

Bra hudvård är ett krav för att hålla huden i gott skick, men om du vill förbättra din hud är masker att rekommendera.

En bra ansiktsmask kan återfukta huden med trettio procent, vilket borde locka de flesta män till att köpa en produkt. Flickvännens tuber fungerar inte lika effektivt, för män har tjockare hud än kvinnor. Investera därför i en egen mask som är anpassad för din hy.

Ansiktsmasker finns i tub, burk och engångsförpackningar. Kommer du att använda produkten ofta passar en större förpackning, vill du prova dig fram är en engångsförpackning bättre. Men var vaksam mot de färggranna burkarna i matbutiken. Kvalité kostar och i det här fallet får du vad du betalar för.

Köp en mask utefter din hudtyp -torr, normal, känslig eller fet. Har du ingen aning om vilken kategori du passar in i, kan du rådfråga personalen i de stora varuhusen eller en hudterapeut.

Det räcker med att lägga en ansiktsmask en gång i veckan för att hålla en fräsch lyster. Börja med att rengöra huden från smuts. Fortsätt med peeling för att avlägsna den torra ytan, därefter applicerar du masken. Undvik att lägga masken nära ögonen och låt den sitta i 15 minuter. Skölj av och massera in din ansiktskräm.

Bildspel: Håll huden i gott skick

Bildspel: Håll huden i gott skick

[email protected]

2010-10-25 11:39:00

Publicerad: 25 oktober 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp