Nyårssnygg på ett kick

Oavsett om du firar stort eller litet är det kul att göra sig extra stilig. Därför gör vi det enkelt för dig och listar de bästa tipsen inför årets festligaste natt.

Färga fejset
[color=#333333″>Så här gör du: Peela ansiktet med en skrubbkräm och skölj av med vatten. Badda av ansiktet. När huden är torr applicerar du din ansiktskräm och låter den sjunka in. Därefter applicerar du din brun-utan-sol-produkt. Produkterna finns exempelvis i spray, mousse, kräm och servett. Lätthanterligast är sprayen. Du slipper du kladdet och fuskbrännan blir jämn.

Håll huden fräsch
[color=#333333″>Så här gör du: På vintern är det extra viktigt att ge huden fukt och näring. Se till att skämma bort ansiktet med sköna ansiktsmasker och en väldoftande ansiktskräm.

Trolla bort påsarna
[color=#333333″>Så här gör du: Lite sömn och mycket julstress kan lätt ge upphov till mörka ringar under ögonen. Med en dutt concealer kan du enkelt bli kvitt dina trötta ögon.

Ansa brynen
[color=#333333″>Så här gör du: Du behöver en pincett och en nagelsax. Plocka bort hårstrån mellan ögonbrynen, samt under brynet. Ta endast ett hårstrå i taget, annars kan det lätt bli fel. Snygga bryn ramar in ögonen och öppnar upp blicken.

Fräsch mun
[color=#333333″>Så här gör du: Det kan vara svårt att upptäcka själv om man luktar apa i munnen, därför är det bättre att vara på den säkra sidan. Munhygien är A och O och den sköter du lättast med tandskrapa, tandtråd och munsköj. En snabb och effektiv lösning är att knapra zink-tabletter 6 timmar innan nyårsfesten. Tabletterna neutraliserar bakterierna som ger upphov till dålig andedräkt.

Bra hållning
[color=#333333″>Så här gör du: Sist men inte minst -sträck på dig. Inget är så oattraktivt som en man i en snygg smoking med framskjutna axlar och kutande rygg. Med bra hållning visar du att du har pondus.

Bildspel: Nyårssnygg på ett kick

Bildspel: Nyårssnygg på ett kick

[email protected]

2010-12-23 10:04:00

Publicerad: 23 december 2010

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag