5 lätta groomingknep

Lätta groomingtips som passar alla medvetna män.

Rengöring
Börja med att tvätta ansiktet med en ansiktstvätt. Ett par gånger i månaden bör du även peela ansiktet med en skrubbkräm för att avlägsna döda hudceller. Det ger huden en fin lyster. Efter rengöringen är det viktigt att tillföra fukt. Det finns ett oändligt utbud av crémer och vet du inte vilken hudtyp du är kan du be om hjälp i butik.

Dölj skavankerna
Mörka partier kring ögonen är lättfixat med flytande concealer. För att trolla bort skavanker och finnar passar ett täckstift bättre. Produkterna skall vara så nära din egen hudton som möjligt. Väljer du en mörk nyans framhäver du problemområdena istället för att dölja dem.

Fejka brännan
Känns solpuder för mycket? Ett alternativ är färgad dagkräm. Det är en fuktighetskräm med lite färg som smälter in i huden och ger ett naturligt resultat. Klassikern brun-utan-sol är dock den variant som många män föredrar. Viktigt att tänka på är att peela, applicera fuktighetskräm och där efter din brun-utan-sol-produkt. Ta bort överflödig färg med hjälp av en fuktad tops i brynen och kring hårfästet.

Snygga läppar

Torra och spruckna läppar är vanligast under vintertid, men ett bra läppcerat bör alla ha i jackfickan. Tycker du däremot att läpparna blir för glansiga kan du lägga på ett lager under natten.

Trimma brynen
Med hjälp av en pincett kan du enkelt plocka hårstrån mellan och under ögonbrynen. Plocka ett strå i taget. Borsta brynen med en ögonbrynsborste, det snyggar till formen.

Bildspel: 5 lätta groomingknep

Bildspel: 5 lätta groomingknep

[email protected]

2011-01-26 15:25:00

Publicerad: 26 januari 2011

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag