Vad män bör kunna om kvinnor

Har storleken egentligen betydelse? Hur hanterar du flickvännens PMS? Här rätar vi ut ett och annat frågetecken.

Det flesta kvinnor behöver en förbättring i deras sexliv. Det faktum att endast 28 procent tror att det har ett bra sexliv, betyder att något verkligen behöver åtgärdas. Längre förspel och bättre timing, är två saker du som man kan börja tänka på.

Ja, kvinnor fejkar fortfarande orgasmer. Så mycket som hälften av dem har gjort det, men bara sex procent gör det varje gång. Detta är naturligtvis ingen av dem du har haft ihop det med…

De kvinnor som faller för äldre män, är sällan ute efter löständer, håravfall eller stora, runda magar. Det har nog snarare att göra med viktigare saker såsom begåvade samtal, ett sexigt lugn och ekonomisk trygghet att göra. Huh, säger du? Du kommer förstå när du bli äldre…

Nu är det vetenskapligt bevisat att kvinnor har ett fysiskt behov av choklad. Den släpper nämligen serotiner i hjärnan vilket är samma ämne som en ”viss partydrog” frigör. Choklad ska även vara allmänt känt för att vara ett afrodisiak, så det kan mycket väl vara en ”win-win” situation att ge henne choklad…

Ibland kan det verka som om din flickvän har PMS konsekvent under hela månaden. Men, lyssna noga -sanningen är att det fortfarande bara kommer en gång i månaden. Nästan hälften av alla kvinnor har symptom i samband med menstruation och sex procent av dem är nästan lamslagna av smärta. Det gör fortfarande inte knivkastning, kastruller i väggen och stolar som flyger över lägenheten till en rättighet.

Kvinnor är inte sena med att berätta för sina vänner om hur män är i sängen. Så sluta genast tänka på varför ingen av vännerna till ditt ex vill ha dig -10-sekundersmannen.

Mer än hälften av kvinnorna älskar att få oralsex! Japp, närmare sagt 65 procent. Däremot är de inte alls lika glada i att ge oralsex, utan där finner vi endast 38 procent som älskar att ge…

Det är inte bara män som vill ”prova på” när det gäller sex. Enligt en undersökning så är det 25 procent av alla kvinnor som mer än gärna tar initiativet att filma, testa fler i sängen och sex utomhus. Släpp fram kvinnorna nu.

Enligt en undersökning så har över 60 procent av kvinnorna minst en sexleksak. En sjättedel av dem har fyra! Känn dig inte hotad, snarare utmanad. Glöm ej förspelet…

Det är inte bara män som har våta drömmar. Mellan 10 och 20 procent av kvinnorna har vaknat på natten mitt i en orgasm.

Det är ingen idé att kämpa emot när din flickvän väljer dina kläder, eftersom du inte har någon stil. Det har ingenting med freudianska saker att göra, som om det vill vara din mamma. För då skulle det gärna plocka upp tvätten också. Luta dig bara tillbaka, hon menar väl.

När en kvinna stirrar på dig, sådär intensivt och jagande läser hon omedvetet av dina kvaliteter genom att studera ditt ansikte. Det visar det faktum på testosteron, förtjust i barn eller inte och därefter väcks ett intresse.

81 procent av alla kvinnor anser att champagne är den ultimata drycken för romantik och älskande.

Står din flickvän i sina underkläder då det är fem minuter kvar till taxin kommer, och frenetiskt börjar kasta plagg efter plagg ut ur garderoben och påstår att hon inte har något att bära, så är frasen ”Du har ju hela garderoben full” tabu. Var istället mild och föreslå kläder du vet att hon ser bra ut och föreslå. Inga frågor på det.

Att kvinnor ägnar så fantastiskt lång tid i badrummet är delvis en överdrift, de använder hela 58 minuter varje dag medan du använder 47 minuter.

Svaret på den eviga frågan ”Har storleken betydelse” -är ja enligt 75 procent av kvinnorna…

MEN, då tycker även 75 procent att förspel är viktigare än sex, i jakten på orgasmer.

Medan motsvarande andel är mycket närmare 100 procent hos män (enligt kvinnor), tycker 23 procent av alla kvinnor att sex är det bästa sättet att bli vänner igen efter ett gräl.

Det är förstås en klyscha, men kvinnorna tycker fortfarande att dina ögon är de sexigaste på män, följt av leenden, bröst och händer. Mindre fokus på stor penis alltså.

Saker och ting är inte som du tror...

Saker och ting är inte som du tror…

Vi män måste bli bättre på förspelet.

Vi män måste bli bättre på förspelet.

Vi kan inte läsa tankar, men förhoppningsvis har vi lärt oss ett och annat nu.

Vi kan inte läsa tankar, men förhoppningsvis har vi lärt oss ett och annat nu.

cimon.lundberg@improveme.se

2011-08-10 11:10:00

Publicerad: 10 augusti 2011

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige