5 groomingmisstag

improveme.se

Vi män har en tendens att ligga på latsidan när det kommer till grooming. Detta är något som är tydligare än vad du tror. Här listar vi missarna som du enkelt undviker att göra.

Rapunzel under armarna.
Det kan komma som en överraskning -många av oss män tänker ytterst sällan på vår behåring under armarna och i många fall behöver det absolut inte vara något bekymmer. Men, för er utvalda med en extrem hårväxt under armarna är det dags att tänka om. Ett litet test -syns håret under dina armar när du håller dem nere? Då är det dags att trimma!

Frodo-fötter
”Män i sandaler” är inte alltid ett smicker. Men vad är då håriga fötter i ett par sandaler? Ett stort nej, helt enkelt. Detta betyder nödvändigtvis inte att du bör boka in en hel pedikyr redan i morgon, men för att spara tid och energi så är tipset att boka en tid för vaxning. Där går det undan, och du får rena och fräscha tår.

Undvik polokragen.
När det kommer till brösthåret är smaken verkligen delad -och det är helt ok. Många ser sin bröstbehåring som manligt. Men när det kommer till det stadiet att din t-shirt mer ser ut som en påbörjad polo-tröja är det dags att tänka om.
Det krävs inte mycket, men det till att hålla brösthåret i trim och åt det aldrig, aldrig växa upp ur din t-shirt. Håll även ett extra öga på nacken.

Vildvuxet könshår.
Här är det inte läge att ligga på latsidan. Många män bestämmer sig för att frisera könet -då det är dags för den stora dejten. Försök genast att få in det som en vana istället. Detta betyder inte att det är allt eller inget, men det bör likt ditt hår på huvudet se välvårdat och friskt ut där nere.

Undvik träsk-looken.
Näsa och öron är något du bör ha stenkoll på -dagligen. Förutom att ha det rent och fräscht så gäller det att ha koll på håret. Ett hårstrå kan gott och väl räcka för att personen du konverserar med ska tappa fokus och stirra sig blind.
Det finns ett helt hav av prylar som enkelt hjälper dig trimma näsa och hår -börja prioritera!

Håll inte bara kroppen i trim.

Håll inte bara kroppen i trim.

[email protected]

2011-10-19 14:04:00

Publicerad: 19 oktober 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp