Groomingmissarna som du bör dissa

improveme.se

Gula tänder, nackhår och fläckigt skägg. Här är groomingmissarna som du ska undvika.

Bara för att du är nyklippt och precis har rakat dig innebär det inte att du är klar med groomingen. Det finns många groomingmisstag som bör bannlysas: allt från långa näshår till dålig andedräkt. Läs tipsen nedan så slipper du falla offer.

Näshår
Du må se vältrimmad ut i skägget, men att mötas av långa näs- och öronhår är alltid en ovälkommen syn. Lös problemet med en speciell trimmer för dessa områden.

Ögonbryn
När man pratar om ögonbryn menar man oftast ett par -och det är så det ska vara. Har du något som börjar se ut som en avlång buske över ögonen bör du plocka fram pincetten och noppa bort lite, så att man ser var det ena ögonbrynet slutar och den andra börjar.

Skägg
Skägg i all ära, men se till att bestämma dig. Om du ska slätraka, se till att inte missa något, annars kan du misstolkas för en dalmatin i ansiktet.

Nackhår
Det är lätt att missa ställen man inte ser, exempelvis nacken. Plocka fram spegeln och undersök så att allt ser okej ut, annars är det bara att leta upp trimmern.

Händer
Knotiga knogar och frasiga händer är ingen höjdare att känna av när man skakar hand med någon. Smörj in dem med hudkräm varje dag för att hålla de mjuka och fräscha.

Lukt
Vad är det som stinker egentligen? Det är ju du -eller snarare dina lökringar under armarna. Lösningen till detta problem är enkelt. Testa deodorant, eller Absolut Torr, efter en dusch med en parfymerad tvål. Avsluta med en god parfym.

Tänder
Visst, du kan insistera på att dina gula tänder påminner om en skinande sol -men då lurar du bara dig själv. Fräscha upp kakhålet med en blekande, frisk tandkräm, eller ännu bättre: en professionell behandling.

Andedräkt
Det är lätt hänt att man glömmer det som man använder mest i munnen: tungan. Använd munskölj och ha alltid tuggummi med dig, så att du inte luktar som en påse varma sopor nästa gång du pratar med, eller kanske kysser, någon.

Bildspel: Groomingmissarna som du bör dissa

Bildspel: Groomingmissarna som du bör dissa

[email protected]

2013-01-11 11:33:00

Publicerad: 11 januari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp