7 tips: Så förför du en kvinna bäst

improveme.se

Kvinnor kan vara knepiga att förstå. Ibland vill de känna sig trygga och ibland bli erövrade. Här är några tips på hur du gör för att vinna henne.

Öka din förförelsepotential genom att blanda sårbarhet och ”manlighet” genom att ta del av tipsen från fransmannen Alexandre Roth, som har en coachingbyrå för män.

1. Stick ut från mängden

I Sverige vill vi gärna se ut som alla andra, så en kille som vågar sticka ut är hett. Tänk utanför boxen och betona din originalitet -en talang som kännetecknar dig, till exempel en särskild hobby eller passion. Det kommer garanterat fånga hennes uppmärksamhet.

2. Odla din aura
Det handlar om att ha karisma: ett slags naturlig auktoritet som gör dig naturligt attraktiv. Att vara bekväm i dig själv kommer göra det lättare att göra ett gott intryck. Om du är bra på att laga mat, bjud hem henne på middag och koka ihop en minnesvärd måltid.

3. Visa uppskattning
Försök bli hennes bästa vän för att förstå henne bättre. Enkelt uttryckt: uppskatta hennes sällskap. Släpp taget om din agenda så mycket du kan, oavsett om ni bara planerar för en myskväll en vardag eller att gå på en stor tillställning. Det är en trygghet för en kvinna att känna sig uppskattad för vem hon är -när som helst.

4. Visa empati
Kvinnor styrs mycket mer av sina känslor än killar, därför är det bra att visa att du lyssnar på henne och andra människor och känner empati. När en kvinnas behov av säkerhet uppfylls.

5. Var tydlig med vad du känner
Att du ser glad ut när du träffar din kvinna räcker inte alltid. Hon vill även höra att du är glad över att se henne. Kvinnor älskar kommunikation och en man som vågar uttrycka vad de känner är attraktivt.

6. Visa ett öppet sinne
Det finns många myter om att män är rädda för att binda sig, har svårt att visa känslor och är besatta av sex. Samtidigt ser män ofta kvinnor som krävande, komplicerade och besatt av en önskan om att förändra sin partner. Visa att du har ett öppet sinne och lämna dina förutfattade meningar Det kräver även att du vågar ta risker.

7. Väx upp
Om du inte är en tonåringen har du ingen anledning att bjuda din dejt till McDonalds eller skicka sms fullspäckade med stavfel. Kvinnor vill ha en man som är kultiverad och som de ser upp till.

Bildspel: 7 tips: Så förför du en kvinna bäst

Bildspel: 7 tips: Så förför du en kvinna bäst

emelie.wiktoren@improveme.se

2013-04-19 13:02:00

Publicerad: 19 april 2013

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige