Spa för nybörjare

improveme.se

Ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt och återställa sig själv – så varför inte göra det ordentligt, på ett spa? Här är allt du behöver veta om behandlingarna som finns.

Att gå på spa är inte bara för kvinnor. Även männen måste ta hand om sig själva, men inte alla “vågar“ kliva in i en spasalong. Ta en titt på dessa fördelar, så kanske du ändrar dig.

Manikyr
Vi använder händerna varje dag till i stort sett allt. Därför är det viktigt att underhålla dem på rätt sätt. En manikyr är inte bara för kvinnor, en mans händer bör också vara presentabla. En nagelexpert kommer klippa, fila och forma naglarna samt rengöra nagelbanden och massera händerna för att få upp blodcirkulationen.
Hur ofta? En gång i månaden.

Pedikyr

Samma procedur som en manikyr, men eftersom mäns fötter oftast är i sämre skick så är det en mer djupgående behandling. Utöver det nämnt ovan så rensas fossingarna från död hud.
Hur ofta? En gång i månaden.

Massageterapi
Denna stressbefriande, muskelavslappnande och avkopplande behandling hjälper dig förbättra hållningen, stressa ner och kan minska ömhet i musklerna. Sen är det ju fruktansvärt skönt också…
Hur ofta? När du känner dig stel.

Ansiktsbehandling
Förbättra ansiktets textur och få en fräschare look med hjälp av en ansiktsskrubbning. Behandlaren kommer rengöra, skrubba, lägga på ansiktsmask och återfukta huden, samt klämma ut finnar och pormaskar. Oftast inkluderas en lätt huvud- och nackmassage.
Hur ofta? En gång i månaden eller så ofta du behagar.

Vaxing

Att vaxa kroppen är effektivare än rakning. Behandlaren applicerar då varmt vax på önskat område och speciella strips för att rycka ut stråna från roten. Håret växer tillbaka efter cirka två till åtta veckor, oftast tunnare.
Hur ofta? När djungeln börjar bli för tät.

Bildspel: Spa för nybörjare

Bildspel: Spa för nybörjare

[email protected]

2013-09-13 10:13:00

Publicerad: 13 september 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp