Så blir han mer uthållig i sängen

improveme.se

Tidig utlösning? Ta det lugnt – bokstavligt talat. Här kommer fler tips för att han ska hålla sig längre i sängen.

Att komma för tidigt kan vara en stor påfrestning för killar, inte minst om det sker ofta. Det finns några smarta tekniker som kan hjälpa honom att bli mer uthållig och maximera njutningen för er båda.

Tjejen på topp
Genom att låta kvinnan vara på topp minskar han stimulansen på penisen -han är helt enkelt inte lika känslig i det läget. Om han dessutom ber henne att köra långsamt blir han inte heller lika påfrestad när det gäller uthålligheten.

Start-stopptekniken

Tanken bakom start-stopptekniken är att han ska bli stimulerad tills han närmar sig orgasm -för att sedan pausa. När upphetsningen börjar avta något är det dags att köra igen för att sedan upprepa proceduren tills han känner sig redo att komma.

Rätt andning
Snabb och häftig andning kan lätt bli en hjälpande orsak till tidig utlösning, så att andas långsamt och lugnt kan hjälpa för att undvika detta. Prova det tillsammans med start-stopptekniken!

Tänk andra tankar
Be honom att sluta tänka på själva orgasmen och istället fokusera på vad som händer under själva akten, exempelvis hur han presterar eller vid vilken teknik hon verkar njuta som mest. Då triggar inte hjärnan orgasm lika lätt.

Bildspel: Så blir han mer uthållig i sängen

Bildspel: Så blir han mer uthållig i sängen

[email protected]

2014-05-07 10:28:00

Publicerad: 7 maj 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp